Yıl 2017 Saray’da internet yok

Yıl 2017 Saray’da internet yok
Yayınlama: 20.07.2017
A+
A-


Türk Telekom’un port eksikliği sebebiyle Saraylılar kablolu internet sorunu yaşaması geçtiğimiz yıllarda da gündem olmuştu. Saraylılar son günlerde ise aboneliği bulunduğu halde internet kullanamıyor. İlçenin merkezi olan Ayaspaşa’da bu sorunu yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterirken akıllara 2017 yılında bir ilçe merkezinde nasıl internet olmaz sorusu geliyor.

PORT EKSİKLİĞİ SÜRÜYOR
Yıl 2017 ve hala internet hizmeti almakta vatandaşlar zorluk çekiyor. Hem de doğu illerinin bir kasabasından değil Saray ilçe merkezinden bahsediyoruz. Saray ilçe merkezinde yıllardan beri port eksikliği sürüyor. Kısacası kablolu internet almak için bir Türk Telekom satış şubesine gittiğinizde internet bağlantı eksikliği sebebiyle bu hizmetten yararlanamayacağınızı öğrene bilirsiniz.
İNTERNET PARASI ÖDÜYOR İNTERNET KULLANAMIYOR
Port eksikliği sebebiyle Saray’da internette en büyük mağduriyeti ise dışarıdan ilçeye yeni taşınanlar yaşıyor. Sebebi ise geldiği yerde Türk Telekom’un taahhütlü abonesi olan vatandaşlar internet hizmeti için nakilini ilçeye port eksikliği yani bağlantı hizmeti eksikliği sebebiyle yaptıramıyor. Aboneliği de devam eden vatandaşlar kullanmadığı internetin parasını ödemek zorunda kalıyor ve internet hizmetinden de yararlanamıyor.
VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ
Saray’da yaşayan vatandaşlar internet hizmeti konusunda yaşadıkları mağduriyetlerini Saray Gazetemizin facebook sayfasına ve mail adresine yazılı bir şekilde iletti. Şikayet ve taleplerini bildirmek için Çerkezköy’de bulunan şirketin bölge müdürlüğüne gittiklerini ifade edene vatandaşlar, şimdiye kadar her hangi bir ilerlemenin kaydedilmediğini ve internet mağduriyetlerinin sürdüğünü belirttiler.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber