Adliyeye FETÖ operasyonu: 4 gözaltı

Adliyeye FETÖ operasyonu: 4 gözaltı
Yayınlama: 31.08.2016
A+
A-


FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Saray Adliyesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonda 4 memur gözaltına alındı. Şüphelilerin odalarında ve evlerinde aramalar yapılırken, sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeleri için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.


ADLİYEYE FETÖ OPERASYONUODALARINDA VE EVLERİNDE ARAMA YAPILDI

Çerkezköy ve Saray adliyelerinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında mübaşir ve kâtiplerin de aralarında bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı. Çerkezköy’de adliye binası giriş-çıkışlara kapatılırken, zanlıların odalarında ve evlerinde arama yapıldı.
GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR KAPATILDI
Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri ile Çorlu ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, Çerkezköy Adliyesi çalışanlarına yönelik FETÖ/PDY operasyonu düzenlendi. Personelin öğle yemeğine çıkacağı saatte polis ekipleri adliyeye geldi. Adliye giriş ve çıkışların kapanmasının ardından operasyon başladı. Aralarında katip ve mübaşirlerin de bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı. Saray Adliyesi’nde ise 4 memur gözaltına alındı.
İFADELERİ ALINDI
Şüphelilerin odalarında ve evlerinde aramalar yapılırken, sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeleri için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber