Ankara temasları meyvesini verdi

Ankara temasları meyvesini verdi
Yayınlama: 23.10.2019
A+
A-

Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş’in, Saray Belediye Meclis Üyesi Can Terek ile birlikte Ankara’da bakanlık düzeyinde yaptığı temaslar meyvesini verdi.

BÜYÜKYONCALI’DA DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Ankara temasları sırasında Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret eden Derviş, Büyükyoncalı Mahallesinde yarım kalan doğal gaz çalışmalarının tamamlanmasını talep etmişti. Bu talebin dile getirilmesinden 14 gün sonra Büyükyoncalı Mahallesinde doğal gaz çalışmaları yeniden başladı.
DERVİŞ VE TEREK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Saray Belediye Meclis Üyesi Can Terek ile birlikte dün başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, Ankara temaslarının meyvesini vermeye başladığını söyledi. Büyükyoncalı’da doğal gaz çalışmalarının tamamlanması için büyük çaba sarf ettiklerini dile getiren Derviş, “Büyükyoncalı Mahallemizde 200, Yeniköy’de 70 ve Saray ilçe merkezinde de 50 vatandaşımızın binalarına bağlantı yapılması yönünde talepleri vardı. Büyükyoncalı’dan başlayan çalışma ile bu talepler yerine getiriliyor. Büyükyoncalı Mahallesinde doğal gaz hattı olmayan yerler de şuanda ihale aşamasında. İhale süreci tamamlandıktan sonra çalışmalar başlayacak ve Büyükyoncalı’da doğal gaz olmayan cadde ve sokak kalmayacak. Bu önemli çalışmalar için Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığına ve GAZDAŞ yetkililerine teşekkür ediyorum. Kış ayları öncesi yapılan bu önemli çalışma vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber