Başkan Çoban’dan Şampiyonlara destek

Başkan Çoban’dan Şampiyonlara destek
Yayınlama: 05.06.2018
A+
A-


Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban geçtiğimiz hafta 4 Türkiye Şampiyonu birden çıkaran Flipper Spor Kulübünü ziyaret etti. Şampiyon Sporcular Şeyma Hacıoğlu, İdil Zafer, Işıl Zafer ve Ozan Toytoğlu ile Antrenör Uz.Dr.Oğuzhan Tokgöz’ü tebrik eden Başkan Çoban başarılarının devamını diledi.

“SPORA VE GENÇLERE HER ZAMAN ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, geçtiğimiz hafta 4 Türkiye Şampiyonu birden çıkaran Flipper Spor Kulübünü ziyaret etti. Velilere ve Sporculara hitaben spora ve gençlere her zaman çok önem verdiklerini söyleyen Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban Saray’ın Tekirdağ’ın adını tüm Türkiye’de duyuran ve Bayrağımızı dalgalandırarak hepimizi gururlandıran Sporcular çıkaran Flipper Spor Kulübünün büyük bir iş başardığını söyledi.
BAŞKAN ÇOBAN MİLLİ MAÇTA SPORCULARIN SEVİNCİNE ORTAK OLACAK
Hem Belediye olarak hem de Şahsen Maddi Manevi ellerinden gelen her türlü desteği yaptıklarını, bundan sonra da desteklerinin süreceğinin sözünü veren Başkan Çoban bir Milli Maça da gelip Sporcularımızın sevincine ortak olmak istediğini de belirtti.
TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU
Son olarak Saray Belediyesi tarafından alınan Antreman malzemelerini çocuklara hediye eden Başkan Nazmi Çoban’a Sporcu ve Veliler adına Antrenör Uz. Dr.Oğuzhan Tokgöz teşekkürlerini sundu. Antremanı seyreden Başkan Çoban hatıra resmi de çektirerek bu güzel günü ölümsüzleştirdi.

Saray Haber