13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 27 Nisan perşembe günü Tekirdağ’a gelecek ve burada düzenlenecek olan mitingde halka seslenecek
14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine sayılı günler kalırken, mitingler de devam ediyor.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 27 Nisan perşembe günü saat 16.00’de Süleymanpaşa Cumhuriyet Meydanında halka seslenecek. Mitingde Kılıçdaroğlu’na Millet İttifakı ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan eşlik edecek.
CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, miting ile ilgili yaptığı açıklamada, 27 Nisan Perşembe günü saat 14.00’de parti binası önünden araç kaldıracaklarını ve tüm Saraylıları mitinge davet ettiklerini dile getirdi.