Flipper Taekwondocuları madalyalarla bayram yaptılar

Flipper Taekwondocuları madalyalarla bayram yaptılar
Yayınlama: 20.04.2023
A+
A-

Flipper Spor Kulübü Sporcuları Lüleburgaz Belediyesinin Geleneksel Çocuk Şenlikleri Kapsamında Düzenlediği 23 Nisan Taekwondo Turnuvasından madalyalarla dönerek bayramı erken kutladılar

8 ilden 35 takım 320 sporcunun katıldığı turnuvaya Antrenörler Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz ve Tuğçe Tokgöz yönetiminde çoğu ilk maçına çıkan 16 sporcu ile katılan Flipper Spor Kulübü 6 Altın, 1 Gümüş, 5 Bronz madalya ile döndü.

Turnuvayı değerlendiren Antrenör Tuğçe Tokgöz, “Bu tip organizasyonlarda amacımız öncelikle madalya almak değil, yeni sporculara tecrübe kazandırmak ve müsabaka ortamına ısındırmaktır. Yeni sporcularımız hem bu heyecanı yaşadılar hem de güzel maçlar yaparak madalyalarla döndüler. Takım olarak da Turnuvadan Birinci sıradan çıktık. Sarayın İlk Türkiye Şampiyonu ve ilk Milli Sporcusu olarak yeni şampiyonlar çıkarmaya devam edeceğim“ dedi.

Turnuvada 1.olan sporcular: Ateş Güngören, Eylül Savaş, Şeyma Eli Hacıoğlu, Ekin Savaş, Emirhan Enes Aktaş, Onur Güner
2.olan sporcu: Esra Güler
3.olan sporcular: Yağız Can Kartal, Sıla Durak, Çınar Yarlug, Güner Ecrin Mutaf, Ayaz Yılmaz.

12 madalya kazanılan turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz, şunları kaydetti:
”2023’e de güzel bir şekilde başladık. Büyüklerde Oğuz Tokgöz ile Türkiye ikinciliği kazandık. 4 sporcumuz yine Milli Takımda yer aldı ve toplamda 50 Milliliğe ulaştık(Oğuz Tokgöz, Ozan Toytoğlu, Şeyma Elif Hacıoğlu, Zeynep Nisa Hacıoğlu). Liseler de 6 sporcumuz okullarını temsil etti(Zeynep Nisa Hacıoğlu, Ayda Nehir Selçuk, Beyzanur Pehlivan, Kardelen Pehlivan, Ekin Savaş, Yiğit Menekşe), Ortaokullarda 2 sporcumuz okullarını temsil edecek(Eylül Savaş, Mert Kaya, İlkokullarda da 1 sporcumuz okulunu temsil edecek(İrfan Süleyman Hacıali).

Bayram sonrası da yoğun maç trafiğimiz devam edecek. Bir yandan Ulusal ve Uluslar arası Şampiyonalarda madalya peşinde koşarken bir yandan da yeni sporcular yetiştirerek Saray’ın çocuklarına yeni gelecekler sunacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber