Flipper’den Kaymakam V. Yıldırım’a ziyaret

Flipper’den Kaymakam V. Yıldırım’a ziyaret
Yayınlama: 22.06.2018
A+
A-


Flipper Spor Kulübü Milli Sporcuları göreve yeni başlayan Saray Kaymakam V. Ali Yıldırım’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİ
Flipper Spor Kulübü Milli Sporcuları Saray’da göreve yeni başlayan Saray Kaymakam V. Ali Yıldırım’a hoş geldin ziyaretinde bulundu. Antrenör Uz. Dr.Oğuzhan Tokgöz Flipper Spor Kulübünün 8 Milli Sporcusu Tuğçe Tokgöz, Tuğba Can, Nilay Gürbüz, Oğuz Tokgöz, Azra Çavuş, İdil Zafer, Işıl Zafer ve Ozan Toytoğlu’nun yer aldığı ziyarette Kaymakam V. Ali Yıldırım’a yeni görevinde başarılar diledi.
ANTRENÖR TOKGÖZ FLİPPER SPOR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Her sporcuyla tek tek ilgilenen Kaymakam V. Ali Yıldırım, Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonu sporcuların dereceleri karşısında hayranlığını ifade etti. Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz Taekwondo ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Saray’ın tek resmi Taekwondo Kulübü olarak yaklaşık 60 sporcusu bulunan Flipper Spor Kulübünün çalışmalarını, başarılarını, gelecekle ilgili planlarını ve sorunlarını anlattı.
“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”
Kaymakam Ali Yıldırım bu gençlere ve Kulübe ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi. Önümüzdeki Türkiye ve Avrupa Şampiyonalarında başarılar diledi.

Saray Haber