Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Taekwondo Türkiye Finallerinde

Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Taekwondo Türkiye Finallerinde
Yayınlama: 20.03.2018
A+
A-


Okullar Arası Gençler Taekwondo Şampiyonası Batı Grubu Seçmeleri 16-18 Mart tarihinde Eskişehir’de yapıldı. 17 ilden 163 kız,142 erkek 305 sporcunun katıldığı turnuvada okullarını temsilen katılan Flipper Spor Kulübü Sporcuları yine madalyalarla döndü.

FLİPPER SPOR KULÜBÜ MADALYALARLA DÖNDÜ
Okullar arası Gençler Taekwondo Şampiyonası Batı Grubu Seçmeleri 16-18 Mart tarihinde Eskişehir’de yapıldı. Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesini Temsil eden sporculardan 49 kg Nilay Gürbüz Bursa ve İstanbul’u geçtikten sonra Kırklareli’ne yenilerek 3.oldu ve Bronz Madalya kazandı. Diğer Sporcumuz 63 kg Oğuz Tokgöz Karabük ve Zonguldak’ı geçtikten sonra İstanbul’a yenilerek o da 3.oldu ve Bronz Madalya kazandı. Özel 2015 Saray Anadolu Lisesi’ni temsil eden 59 kg Murat Harman Bursa’yı yendikten sonra Eskişehir’e altın vuruşta yenilerek turnuvayı 5. olarak tamamladı.
HAYIRLI OLSUN
Flipper Spor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz: “Zorlu bir gruptan yine güzel bir sonuçla dönüyoruz ama madalya sayısı ve renkleri farklı olabilirdi. Murat hakem hatalarıyla altın vuruşa giden maçı şanssız bir altın vuruşla madalyayı kaybetti. Nilay her zamankinden bir üst kiloda yarıştı ve birinci olan sporcuya 1 sayıyla verdi. Oğuz ise kazandığı zorlu iki maçta da aynı yerden sakatlanınca yarı finalde istediğimiz oyunu yapamadı. Yine de Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesini iki sporcu ile Türkiye Finallerine taşıdığımız için mutluyuz. İnşallah 1 ay sonra Malatya’da yapılacak Finalde de okulumuzu kürsüye taşıyacağız. Okulumuza Saray’a ve Tekirdağ’a hayırlı olsun.” dedi.

 

Saray Haber