Şampiyon Çakıllı Gençlerbirliğispor

Şampiyon Çakıllı Gençlerbirliğispor
Yayınlama: 23.03.2018
A+
A-


Bu sezon Kırklareli 1. Amatör Küme B. Grubunda fırtına gibi esen Çakıllı Gençlerbirliğispor şampiyonluğa ulaştı. Kurulduğu 2013 yılından bu yana 2 şampiyonluk yaşayan Çakıllı Gençlerbirliğispor, küçük bütçeyle büyük işler başararak, Amatör Liglerdeki takımlara örnek oldu.

Çakıllı Gençlerbirliğispor 2017-2018 sezonu Kırklareli 1. Amatör Küme B. Grubunu şampiyonlukla tamamladı.
5 YILDA 2 ŞAMPİYONLUK
2013 yılında kurulan Çakıllı Gençlerbirliğispor 5 yılda 2 şampiyonluğuna ulaştı. Kurulduğu ilk yıl 2. Amatör Küme’de şampiyonluk coşkusu yaşayan Çakıllı Gençlerbirliğispor, 2016-2017 sezonunda Süper Amatör Lige yükselme şansını play-off maçında penaltı atışları ile kaçırmıştı. Bu sezon lige şampiyonluk parolası ile başlayan Çakıllı Gençlerbirliğispor, oynadığı 18 karşılaşmada 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti ve ligi 40 puanla zirvede tamamladı. Özelikle ligin ikinci yarısında fırtına gibi esen Çakıllı Gençlerbirliğispor, bütün rakiplerini dize getirerek şampiyonluğa ulaştı.
KÜÇÜK BÜTÇELERLE BÜYÜK İŞLER BAŞARDILAR
Amatör Liglerde de büyük paraların dönmeye başladığı bir süreçte, Çakıllı Gençlerbirliğispor mali yapısı ile de diğer takımlara örnek teşkil eder durumda. Kurulduğu günden bugüne rakiplerine göre küçük bütçelerle mücadele eden Çakıllı Gençlerbirliğispor, 5 yıla 2 şampiyonluk sığdırarak küçük bütçelerle büyük işlere imza attı.
ERYILMAZ: HEDEFİMİZ BAL’A YÜKSELMEK
Şampiyonluğu değerlendiren Çakıllı Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı Erdem Eryılmaz, şunları ifade etti:
“Kulüp olarak 5 yılda 2 şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefleri olan bir kulübüz. İlk günden itibaren Bölgesel Amatör Lige yükselme hedefine adım adım ilerliyoruz. Bu başarıda büyük emekleri olan futbolcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyorum. Şampiyonluğumuz Çakıllı Gençlerbirliğispor camiasına ve taraftarlarımıza armağan olsun.”
YAYLI: BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMADIK
Çakıllı Gençlerbirliğispor  takım kaptanı İsmail Yaylı’da şampiyonluk hakkında şu değerlendirmede bulundu:
“Sezon boyunca çok iyi bir performans ortaya koyduk. Özelikle ligin ikinci yarısı hiç mağlubiyet almadan, iyi mücadeleyle ve bileğimizin hakkıyla şampiyonluğa ulaştık. Bu süreçte başkanımız bize çok güvendi. Bizler de futbolcular olarak bu güveni boşa çıkarmadık. Dayanışmayla, emekle, alın teriyle gelen bu şampiyonluk Çakıllı Gençlerbirliğispor  camiasına hayırlı olsun.”

Saray Haber