Saray, Cumhuriyetin 100. yılını böyle mi karşılayacak?

Çerkezköy ve Kapaklı’da Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü nedeniyle kentin ana caddeleri bayraklarla donatılırken, Saray’ın ana caddelerinde hiçbir çalışma yapılmaması tepki çekti

Saray, Cumhuriyetin 100. yılını böyle mi karşılayacak?
Yayınlama: 26.10.2023
Düzenleme: 26.10.2023 15:05
A+
A-

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için Tekirdağ’ın bütün ilçelerinde hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor.

Kent meydanları ile ana caddeler Atatürk posterleri ve Türk Bayrakları ile donatılarak vatandaşlara adeta görsel bir şölen sunuluyor. Özelikle Kapaklı ve Çerkezköy’deki ana caddelerde yapılan çalışmalar sonrası ortaya muhteşem görüntüler çıktı. Buna karşın Cumhuriyetçi kimliği ile bilinen Saray’da ise Saray Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. yıl dönümüne gerekli önemi göstermemesi eleştirileri de beraberinde getirdi. Sadece Atatürk Alanı ve Kültür Merkezi önü ile sınırlı kalan çalışmalar Saraylı vatandaşlara ‘Cumhuriyetin 100. yılını böyle mi karşılayacağız?’ sorusunu sordurtuyor.

Öte yandan Saray Belediyesi, Cumhuriyet Bayramını komşu ilçelere göre sönük bir şekilde kutlayacak. Çerkezköy’de Mor ve Ötesi, Çorlu’da Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici, Vize’de Gece Yolcuları sahne alırken, Saray’da 29 Ekim akşamı sahede yine Sevtuğ olacak.

Saray Haber