Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Saray Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Cumartesi günü Onur Restaurant’ta iftar programı düzenledi.
BAŞKAN ÖZEN VE YÖNETİMİ DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Saray Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Cumartesi günü Onur Restaurant’ta iftar yemeği verdi. Davetlileri kapıda karşılayan Başkan Ali Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, iftar programının başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf etti. Akşam ezanın okunması ve okunan dualarla birlikte yüzlerce esnaf orucunu açtı.
BAŞKAN ÖZEN TEŞEKKÜR ETTİ
Saray Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen iftar programı sonrası yaptığı açıklamada, “İftar sofrasında üyelerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadım. İftar yemeğimize katılarak birlik ve beraberliğimizi güçlendiren herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum ve iyi ki varsınız” ifadesine yer verdi. Başkan Ali Özen ve Yönetiminin başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiğini belirten katılımcılar, iftar sonrası Başkan Özen ve yönetimine teşekkürlerini iletti.
GENİŞ KATILIM OLDU
Saray’ı buluşturan iftar yemeğine Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, Saray Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Özdemir’in yanı sıra Siyasi Parti İlçe Başkanları ve yönetimleri, STK Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda esnaf katıldı.