Süleyman Demirel Sosyal Tesisi hizmete açıldı

Süleyman Demirel Sosyal Tesisi hizmete açıldı
Yayınlama: 24.10.2023
A+
A-

Atatürk Mahallesi’nde Süleyman Demirel Parkı içerisinde hizmete açılan Süleyman Demirel Sosyal Tesisinin hayırlı olmasını dileyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemize yeni bir sosyal tesisi daha kazandırmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı tesislerimize bekliyorum.” dedi

BAŞKAN ÇETİN, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Atatürk Mahallesi Yıldız Caddesi ile Aynur Caddesi’nin kesişiminde bulunan Süleyman Demirel Parkı içerisinde hizmete giren sosyal tesiste incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından tesis ve park içerisinde vakit geçiren vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çetin, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYOR, TÜM VATANDAŞLARIMIZI TESİSLERİMİZE DAVET EDİYORUM”

Kapaklı’da sosyal tesislerin sayısını artırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Çetin, “Üstlendiğimiz sosyal belediyecilik anlayışı gereği vatandaşlarımızın huzurlu ve keyifli vakit geçireceği sosyal ve yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Bülent Ecevit Parkı Sosyal Tesisi, Ali Baba Parkı Sosyal Tesisi, Kazak Gölü Kır Bahçesi ve Çamlık Sosyal Tesisinin ardından Süleyman Demirel Sosyal Tesisini de hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı tesislerimize davet ediyorum.” dedi.

 

Saray Haber