Trakya’nın Bodrum’u bayramı bekliyor: Sadece 500 olan nüfusu on binleri bulacak

Trakya’nın Bodrum’u bayramı bekliyor: Sadece 500 olan nüfusu on binleri bulacak
Yayınlama: 14.06.2023
A+
A-

Edirne’nin Ege Denizi kıyısında bulunan Saros Körfezi, Kurban Bayramı’nda tatilcilerin akınına uğrayacak. İstanbul’un yanı başında ‘Trakya’nın Bodrumu’ olarak bilinen tatil beldesi Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı 500 nüfuslu Erikli köyünün nüfusunun bayramda 100 bini aşması öngörülüyor

Haber Global’ın haberine göre; Ege Denizi’nin kuzeydoğusunda Edirne sınırlarında, İstanbul’a 250 kilometre uzaklıktaki Saros Körfezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancı tatilcilerin tercihi olmaya devam ediyor.

İstanbul’a yakınlığıyla bilinen Saros Körfezi, İstanbulluların gözdesi haline geldi. 9 günlük Kurban Bayramı tatilini Saros Körfezi’nde geçirmek isteyen tatilciler, haftalar öncesinden rezervasyon yaptırdı. Erikli’de tüm oteller, pansiyonlar ve günlük kiralanan yazlık evler doluluk oranına yaklaştı. İstanbulların Ege Denizine ulaşabileceği en yakın nokta olan Keşan’a bağlı 500 nüfuslu Erikli Köyünün nüfusunun bayramda 100 bini aşması öngörülüyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber