Vahap Akay: Herkese hizmet edeceğiz

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mazbatasını alarak üçüncü dönemine resmen başladı. Çerkezköy Belediye Hizmet Binası önünde Çerkezköy halkına seslenen Başkan Akay, kimseyi ayırmadan herkese eşit hizmet edeceklerini ifade etti

Vahap Akay: Herkese hizmet edeceğiz
Yayınlama: 06.04.2024
A+
A-

Çerkezköy Adliyesinden mazbatasını aldıktan sonra Çerkezköy Belediyesinin önüne yürüyen ve burada Çerkezköy halkına seslenen Başkan Akay şu ifadeleri kullandı:

“10 yıl evvel bir memleket sevdası, bir Çerkezköy sevdası diye yola çıkmıştık. 8 Nisan 2014’de yine bu meydandaydık, Nisan 2019’da yine buradaydık, tarih 5 Nisan 2024 yine buradayız. Zorlu bir mücadeleden geçtik. Bu 3 aylık mücadelede vatandaşlarımıza sokak sokak, kapı kapı yapacaklarımızı, yaptıklarımızı anlattık. Bıkmadan usanmadan ortaya koyduğumuz hizmet anlayışının gelecek kuşaklar için yaptığımız yatırımları anlayan ve 31 Mart 2024’de bunun karşılığını gösteren hemşehrilerim. 10 yıldan bugüne adım adım arşınladığımız Çerkezköy’de verdiğimiz hizmet mücadelesini ben ve çalışma arkadaşlarım bugünlere taşıdık. Bugün burada yeniden karşınızda olmanın onurunu, gururunu bizlere yaşattınız. Zaman zaman gittiğim yerlerde söylediğim bir cümle vardı, “10 yıl önce vermiş olduğunuz yetkiye hiçbir leke sürdürmeden karşınıza çıktım” dedim. Şimdi alnım ak, başım dik, yine karşınızdayız, yine buradayım. 5 yıllık görevi bize teslim eden hemşehrilerim, 5 yıl için vermiş olduğunuz görevin sözünü yine burada bu meydanda veriyorum. 5 yıl vermiş olduğunuz yetkiye hiçbir leke sürdürmeden hizmet edeceğiz. 8 Nisan 2014’den 5 Nisan 2024, hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksiniz bu topraklarda yaşayan herkese eşit hizmet edeceğiz. Kimseyi ayırmayacağız, kimseyi ayrıştırmayacağız. Hedefimiz önümüzdeki 5 yılda oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet anlayışıyla yolumuza devam etmek.

Bize inanan hemşehrilerim güveninize layık olmaya çalışacağız. 10 yıl boyunca ne eksik yaptıysak o eksikleri bulacağız ve o eksiklikleri tamamlayacağız. Eleştirilerden sonuç çıkartacağız. Sandık bir ses verdi 31 Mart 2024 seçimlerinde. Sandığın sesine kulak vereceğiz. Şimdi ortaya koyduğumuz hedeflerin peşinde adım adım koşacağız. Bugünümüz hepimize kutlu olsun inşallah. Bugün yepyeni bir başlangıç. Bugün yeni 5 yılın ilk günü. Siyaseti bir kenara koyduğumuz gün. Bugün siyaset bitti hizmet dönemi başladı. Bugün burada, ben bu şehrin seçilmiş 3’üncü dönem belediye başkanı olarak bu topraklara hizmet etmek için her kapıyı aşındıracağım.

Arzumuz Çerkezköy’e yeniden hizmet etme isteğini tüm hemşehrilerimizle paylaşmak. Dünden bugüne yanımızda olan bize destek olan kıymetli yol arkadaşlarıma, hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün karşınızda yeni yol arkadaşlarımla beraber, Çerkezköy’e hizmet etme yolunda yeni bir başlangıcı yaşayacağız. Bu yeni dönemde ilkelerimizden taviz vermeden aynı ilk günkü kararlılığımızla, ilkelerimizden taviz vermeden aynı ilk günkü cesaretimizle, ilkelerimizden taviz vermeden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, devrimlerinin gölgesinde bir belediye başkanı olarak yine bir çift mavi gözün ışığında onun çizdiği yolda durmadan yürümeye devam edeceğiz. Yeni 5 yılımız hayırlı olsun Çerkezköy.”

 

Saray Haber