Vahap Akay‘dan belediye işçilerine rekor zam

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye işçilerine rekor zam yapıldığını açıkladı. Akay, en düşük asgari ücretin 30 bin TL olduğunu ifade etti

Vahap Akay‘dan belediye işçilerine rekor zam
Yayınlama: 23.01.2024
A+
A-

Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş. ile DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı.

“EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Toplantının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  “En büyük başkan bizim başkan” sloganlarıyla kürsüye çıkarak mesai arkadaşlarına seslendi.

Akay, “Güçlü bir Çerkezköy’ü birlikte ortaya çıkarttık. Gelecek yeni Çerkezköy için elimizden geleni tüm mücadeleye hepimiz vereceğiz. Dönüşümü birlikte yaptık. Hepinizden Allah razı olsun. Hiç kimse alınmasın, gücenmesin. 2014’de göreve başladık. Sendika yoktu sonra sendikalaştık. Benim çalışma arkadaşımı benden daha fazla kimse sevemez. Bunu böyle bilin arkadaşlar. Sonuç olarak emeğin kenti Çerkezköy’den emeğin en alın teri olduğunu bilen bir kardeşinizim. Belediyemizde en düşük asgari ücret bedeli 30 bin TL’dir. Tüm çalışanlarımıza, tüm emekçilerime bu güne kadar ortaya koydukları emekleri için teşekkür ederim” dedi.

Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş. çalışanları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yapılan zamdan dolayı teşekkür etti.

Saray Haber