Yeni durak ve billboardlar yerini aldı

Yeni durak ve billboardlar yerini aldı
Yayınlama: 02.09.2016
A+
A-


Yaklaşık bir hafta önce ilçe merkezinde bulunan kullanışsız durumdaki yolcu bekleme durakları kaldırılmıştı. Kaldırılan yolcu bekleme duraklarının yerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yeni yolcu bekleme durakları yerini aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin caddelere kazandırdığı bir diğer yenilik ise billboardlar oldu.

Ramazan FİŞEK – Saray Gazetesi

YENİ DURAK VE BİLBOARDLAR YERİNİ ALDI2YENİ BEKLEME DURAKLARI
Altyapı çalışmaları sebebiyle oluşan kirlilik sebebiyle yaklaşık üst yapı konusunda neredeyse hiçbir restorasyon görmeyen Saray ilçe merkezi, dün itibariyle yeni yolcu bekleme duraklarına kavuştu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin prestij caddesi ilan ettiği yerlerde gerçekleştirilen çalışma sonucunda uzun zamandır kullanışsız halde bulunan yolcu bekleme duraklarının yerini, modern yolcu bekleme durakları almış oldu. Kış ve yaz aylarında yağmurda, karda, güneşte; gerek iş için servisini bekleyen vatandaşların gerekse ulaşım için araç bekleyen vatandaşların çektiği çile giderilmiş oldu.
BİLLBOARDLAR CADDELERDE YERİNİ ALDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe merkezine kazandırdığı bir diğer yenilik ise büyük boyutlardaki billboardlar oldu. İlçe merkezinin işlek caddelerine konulan billboardlar hem reklam hem de duyuru için kullanılacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber