Yine patladı: 12 saat su yok!

Saray’ın su ihtiyacını karşılayan 630 mm çaplı “İçme Suyu Ana İsale Hattı” üzerindeki borunun patlaması nedeniyle ilçede büyük ve önemli bir arıza meydana geldi. Güneşkaya Mevkiinde meydana gelen arızaya TESKİ ekipleri anında müdahale etti. Daha önce defalarca patlayan ana isale hattının deplase edilerek yeni hatta bağlanması ve gece yarısı ile birlikte şebekeye su verilmesi bekleniyor

Yine patladı: 12 saat su yok!
Yayınlama: 26.01.2024
A+
A-

Saray’ı besleyen içme suyu ana isale hattında bir kez daha büyük çaplı bir arıza meydana geldi.
TESKİ EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Sabah saatlerinde fark edilen arızaya TESKİ ekipleri anında müdahale etti. Şebekeye verilen suyun kesilmesiyle birlikte başlayan çalışmaların en erken 12 saatte tamamlanması ve gece yarısı ile birlikte şebekeye su verilmesi öngörülüyor.
YENİ HATTA BAĞLANTI YAPILACAK
Edinilen bilgiye, TESKİ ekipleri daha önce de birçok kez meydana gelen arızanın giderilmesi için yeni hat çalışmalarını tamamlama noktasına geldi. 1660 metrelik hattın 830 metrelik kısmını yenileyen TESKİ ekipleri, arızanın meydana geldiği hattı deplase ederek, yeni hatta bağlantıyı sağlayacak. Kalan 830 metrelik kısmın bağlantısının ise şubat ayında yapılması öngörülüyor. Böylelikle Saray’da su kesintilerine neden olan “İçme Suyu Ana İsale Hattı” tamamen yenilenmiş olacak.

Saray Haber