Salon Bürokrasisi!

Salon Bürokrasisi!
Yayınlama: 04.05.2015
A+
A-

Saray Spor Toto Spor Salonu’ndaki uygulamalar antrenörleri ve oyuncuları canından bezdirmiş durumda. Salonda masa tenisi masasının üzerinde çiğ köfte yapılıyor iddialarının yanı sıra, son olarak Çukutyurtspor’a antrenman için salonun verilmemesi antrenörlerin ve oyuncuların tepkisine neden oldu. Saray’ın sportif alanda başarıdan başarıya koştuğu bir dönemde salonun kullanımıyla ilgili yaşanan sıkıntılar, ‘Saray Spor Toto Spor Salonu doğru bir şekilde yönetilmiyor mu?’ sorusunu akıllara getirdi.
salon1
Sarayı başarılı bir şekilde temsil eden takımların Saray Spor Toto Spor Salonu’nda antrenman yapabilmesi için salon bürokrasisinin aşılması gerektiği iddia ediliyor.
ÇUKURYURTSPOR’A SALON YOK!
Bu sezon Tekirdağ Büyük Kız ve Erkek kategorilerinde mücadele eden Çukuryurtspor, geçtiğimiz günlerde salonda antrenman yapmak için salon yetkililerine başvuruda bulundu. Salonun boş olmasına karşın Çukuyurtspor’a verilmemesi, oyuncularda ve teknik heyette büyük bir şaşkınlığa neden oldu.
SOYUNMA ODALARINDA PETEK YOK
Oyuncuların ve antrenörler en büyük sorunlarından biri de soyunma odalarında kalorifer peteklerinin olamaması. Bu sene Saray’ı başarılı bir şekilde temsil eden voleybol ve basketbol takımları maç öncesi ve sonrası soğuk odalarda üzerlerini değiştirmek zorunda kaldılar.
MASA TENİSİ MASASI ÜZERİNDE ÇİĞ KÖFTE YAPILIYOR
Salonla ilgili bir diğer önemli iddia ise masa tenisi için getirtilen masanın üzerinde çiğ köfte yapılıyor olması. Saray gençliğini sportif anlamda doyurmak için açılan salonda hangi yönetmelik maddesine göre çiğ köfte yapıldığı ise merakla cevabını bekliyor.
DENETİM YOK
Salondaki bir diğer önemli sıkıntı ise salondaki denetimsizlik. Tekirdağ Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkililerinin salonun açılışından sonra pek Saray’a uğramamaları nedeniyle, Saray’daki yetkililer salonu keyfi kararlarıyla idare ediyorlar.
TEKİRDAĞ’DA SALONLAR 7/24 AÇIK
Tekirdağ’da ve birçok ilçe de salonlar 7/24 spor kulüplerinin ve halkın kullanımına açılmış durumda iken, Saray’da ise tam tersi bir durum yaşanıyor. Antrenörler sahada antrenman yapmak için adeta bürokrasi ile uğraşırken, yaşanan zaman kaybı da salonun verimli bir şekilde kullanılamamasına neden oluyor.
ANTRENÖRLER DURUMDAN ŞİKÂYETÇİ
Salonda yaşanan bu sıkıntılar en fazla antrenörleri etkilemiş durumda. Sık sık salon yetkilileri ile karşı karşıya gelmek zorunda kalan antrenörler, gereksiz prosedürler ve olumsuz tavırlar nedeniyle asli görevlerini de yerine getirmekte zorlanıyorlar. Geride bıraktığımız sezonda Salon görevlilerin tutumuna tepki gösteren oyuncular, soyunma odalarının açılamaması nedeniyle tribünlerde soyunmak zorunda kalmışlardı. Antrenörler spor alanında Saray’ın başarıdan başarıya koştuğu bir süreçte, takımlara köstek değil, daha fazla destek beklediklerini ifade ediyorlar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber