Saray Belediyespor sıkı çalışıyor

Saray Belediyespor sıkı çalışıyor
Yayınlama: 04.09.2018
A+
A-


Tekirdağ Süper Amatör Ligin iddialı takımlarından Saray Belediyespor yeni sezon hazırlılarına başladı. Haftanın beş günü yoğun bir tempoda antrenman yapan Saray Belediyespor’da hedef son haftalara kadar şampiyonluk mücadelesinin içerisinde yer alabilmek.

Saray Belediyespor Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2018-2019 sezonuna sıkı bir şekilde hazırlanıyor.
BİR GÜN TEK BİR GÜN ÇİFT İDMAN VAR
Haftanın beş günü yoğun bir tempoda antrenman yapan Saray Belediyespor çalışmalarını Saray Stadı’nda sürdürüyor. Yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Saray Belediyespor Antrenörü Bora Kolcuoğlu, şu değerlendirmede bulundu:
“26 Ağustos Pazar günü sezonu açtık. Haftanın beş günü, bir gün tek bir gün de çift olmak üzere, antrenmanlarımız sürüyor. Kros çalışmalarımızı Güneşkaya’da, taktik ve yükleme çalışmalarımızı Saray Stadı’nda yapıyoruz. İki hafta bu tempoyla çalışacağız. Sonrasında bölgemizin güçlü takımlarıyla hazırlık karşılaşmaları yapacağız.
7 YENİ TRANSFER YAPILDI, 3 BÖLGEYE DAHA OYUNCU BAKILIYOR
Takımımıza bu sezon itibarıyla 7 oyuncu katılırken, geçen sezon takımda yer alan 7 arkadaşımız ile yollarımızı ayırdık. Kadroya yeni dahil olan 7 futbolcumuz da son derece yetenekli ve başarılı sporcular. Önümüzdeki günlerde kadromuza yeni arkadaşlarda dahil olacaktır. 10 numara, stoper ve sağ bek olmak üzere 3 transfer daha düşünüyoruz.
HEDEF ŞAMPİYONLUK MÜCALESİNİN İÇERİSİNDE YER ALMAK

Oyuncularımın çalışmaların genel olarak memnunum. Profesyonel liglerin takımlarını aratmayacak bir tempoda çalışıyoruz. Yetenekli oyunculardan kurulu iyi bir takıma sahibiz. Saray Belediyespor her zaman hedefleri olan bir kulüptür. Bu sezon hedefimiz ligin son haftasına kadar şampiyonluk mücadelesinin içerinde yer almaktır. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz.
TARAFTARLARIMIZDAN DESTEK İSTİYORUZ
Bu sezon sahada koşan, basan yani mücadele eden ve gol arayan bir takım olacak. Maçlarımızı izlemeye gelen taraftarlarımıza seyir zevki yüksek bir oyun izleteceğiz. Hedefe ulaşmak için taraftarımızın her zaman yanımızda olmasına ihtiyacımız var. Bu nedenle bütün maçlarımızda taraftarlarımızdan destek bekliyoruz.”
TAKIMIN UYUMU İYİ
Saray Belediyespor takım kaptanı Bahadır Aydınoğlu’da yeni sezon hazırlıkları hakkında şu değerlendirmede bulundu:
“Öncelikle olarak sakatlıkların yaşanmadığı bir sezon diliyorum. Yeni sezon hazırlıklarımız yoğun bir tempoda ilerliyor. Takımıza katılan yeni arkadaşlarımız var, önümüzdeki günlerde de yeni katılımlar olacaktır. Şuan için uyum dönemi içerisindeyiz. Takıma katılan arkadaşlarımız kısa sürede iyi bir uyum gösterdiler. Lig başlayana dek arkadaşlık ortamı daha da güçlenecektir.
ÖNEMLİ OLAN İYİ BİR TAKIM OLABİLMEK
Ligde Kapaklı ve Marmara Ereğlisi gibi çok para harcayan takımlar var. Biz onlara göre daha mütevazi bir bütçeyle hareket ediyoruz. Çok para harcandığında direk başarıya ulaşılacağı anlayışı doğru değil. Önemli olan iyi bir takım olabilmek ve saha içinde takım gibi mücadele edebilmek. İyi futbolculardan kurulu Saray Belediyespor bu sezon saha içinde ve dışında takım olduğunu gösterdiği takdirde, şampiyonluk mücadelesinin içinde son haftaya kadar var olacaktır.
TARAFTAR DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Bu zorlu yolda takıma olduğu kadar taraftarlara da büyük iş düşüyor. Özelikle iç saha maçlarında taraftarımızın desteğini arkamıza alırsak kolay kolay puan kaybetmeyiz. Bu nedenle Saray Belediyespor’a gönül veren bütün taraftarlarımızı Ekim ayı başı gibi başlayacak maçlara bekliyoruz.”

Saray Haber