“Allahaısmarladık” diyerek “Veda” turuna başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kurucu başkanı olan ve 2 dönemdir bu görevini sürdüren Kadir Albayrak, yeni dönem için aday gösterilmedi. Görevinin son günlerini yaşayan Albayrak, çıktığı ilçe turlarında ‘Allahaısmarladık’ diyerek veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor

“Allahaısmarladık” diyerek “Veda” turuna başladı
Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, veda ziyaretlerine Muratlı ile başladı.

Sabah 06.00’da yola koyulan Albayrak, ilk olara Muratlı’nın Kırkkepenekli Mahallesi’ne itti. Burada köy kahvehanesinde vatandaşlarla  bir araya gelip çay içen ve sohbet eden Albayrak, “Bugün mesaimize güzel ilçemiz Muratlı’nın Kırkkepenekli Mahallesi’nde başladık. Allahaısmarladık diyerek planladığımız ilçe ziyaretlerimizde ilk durağımız Muratlı oldu. 10 yıldır bizleri yalnız bırakmayan kıymetli vatandaşlarımız ve değerli yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bizlere gönüllerinde yer açan, sofralarında ağırlayan, çalışma enerjimizi artıran kıymetli Muratlı halkına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Albayrak, Muratlı ilçe programı kapsamında Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi ziyaret ederken, Muratlı Belediyesi meclis üyeleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. 18 Şubat doğum günü olan ve 75 yaşına giren Albayrak’a burada doğum günü sürprizi de yapıldı.

Saray Haber