Atatürk sevgisi minik öğrencilere mektup yazdırdı

Atatürk sevgisi minik öğrencilere mektup yazdırdı
Yayınlama: 01.12.2017
A+
A-


Saray 75. Yıl İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri Mustafa Kemal Atatürk’ü çok sevdiklerini ve bu nedenle Anıtkabir’e gitmek istediklerini yazdıkları mektuplarla Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a ilettiler. Minik Öğrencilerin bu taleplerini kendisini çok mutlu ettiği ve öğrencilerle gurur duyduğunu söyleyen Başkan Çoban, öğrencilerin talebini memnuniyetle yerine getireceğini ifade etti.

Saray 75. Yıl İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri Okul Müdürleri Erol Erer ve öğretmenleri Hasan Küpeli eşliğinde Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret ettiler.
“ATATÜRK’Ü ÇOK SEVİYORUZ”
10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerinden ve sınıf öğretmenleri Hasan Küpeli’nin Atatürk hakkında anlattıklarından etkilenen öğrenciler, Anıtkabir’e gitme isteklerini yazdıkları mektuplarla kağıda döktüler. Dün saat 10.00’da Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret eden öğrenciler, Atatürk sevgisinin dışavurumu olan mektupları Başkan Çoban’a teslim ettiler. Minik Öğrenciler Atatürk’ü çok sevdiklerini ifade ederek, Anıtkabir’de Atatürk’ün huzuruna çıkma isteklerini dile getirdiler.
“MEKTUPLARINIZI TEK TEK OKUYACAĞIM”
Minik öğrencilerin Mustafa Kemal Atatürk sevgisinin takdire şayan olduğunu söyleyen Başkan Çoban, “Bu son derece anlamlı ziyaretiniz beni oldukça mutlu etti. Mektuplarınızı tek tek okuyacağım ve cevaplayacağım. Sizleri Atatürk sevginizden dolayı, öğretmenlerinizi de sizleri Atatürk sevgisiyle yetiştirdiği için kutluyorum. Bu talebinizi büyük bir memnuniyetle yerine getireceğim” dedi.
“OKUYUN, ARAŞTIRIN VE SORGULAYIN”
Minik öğrencilere önerilerde de bulunan Başkan Çoban, konuşmasına şu şekilde devam etti.
“Hayatınız boyunca okuyun, araştırın ve sorgulayın. Belediye Başkanınız olarak ben her zaman sizlerin yanındayım ve destekçinizim. Atatürk sevgisiyle dolu olmanızdan dolayı hepinizi tekrardan kutluyorum.”
“BAŞKAN ÇOBAN’DAN YENİ KİTAPLIĞA 50 KİTAP”
Öğrencilerin diğer isteklerini dinleyen Başkan Çoban, okulun yeni yapılan kütüphanesine 50 adet kitap bağışlama sözü de verdi.

 

Saray Haber