“Eğilim Yoklaması” için ne dediler?

“Eğilim Yoklaması” için ne dediler?
Yayınlama: 04.12.2018
A+
A-


Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nin Saray’da eğilim yoklaması kararı almasının ardından gözler Aday Adaylarına çevrildi. CHP PM’nin kararını olumlu olarak değerlendiren CHP Saray Belediye Başkan Aday Adayları, sandıktan çıkan sonuca saygı duyacaklarını dile getirdi.

CHP Saray Belediye Başkan Aday Adayları Parti Meclisi tarafından alınan Eğilim Yoklaması kararını şu şekilde değerlendirdi:
Nazmi Çoban
Temayül yoklaması kararı partimiz, aday adaylarımız ve Saray’ımız için hayırlı olsun. Bu süreç inanıyorum ki demokrasimizin gelişmesine katkı sunacak, güç katacaktır. Diğer aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor, partimize sundukları katkı için teşekkür ediyorum.
Erdoğan Kaplan
Sandık demokrasinin vazgeçilmezidir. Bu kararın Sarayımıza hayırlı olmasını diliyorum. Partililerimiz kararı verecek, bizlerde bu karara sonuna kadar saygı duyacağız.
Ali Gürsu Ergene
Öncelikle eğilim yoklamasının hayırlı olmasını diliyorum. Aday Adayları olarak eğilim yoklaması ile birlikte kendi gücümüzü, Saray siyasetindeki etkimizi görmüş olacağız. Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmuş birisi olarak tabi ki sandıkta da iddialıyım ve kendimi şanslı görüyorum.
Ergun Er
9 Aralık Pazar günü Saray’da demokrasi şöleni yaşanacak. Ben ön seçim olsun diye imza atan Aday Adaylarından birisiyim. Saray’da ciddi anlamda bir değişim talebi var. Bu talep mutlaka sandığa yansıyacaktır. Aday adaylarına başarılar diliyorum. Kazanan demokrasi, partimiz ve Saray olsun.
Özgen Erkiş
Eğilim yoklaması kararı Saray’ımızı ve CHP üyelerini imtiyaz iklimine kavuşturmuş, Saray’ın ayrıcalıklı bir ilçe olduğunu göstermiştir. Bu gurur hepimizindir. Önümüzde bir demokrasi şöleni var. Eğilim yoklamasında kendimi açık ve net favori olarak görüyorum. Üyelerimizin salt çoğunluğunun desteğiyle sandıktan çıkacağıma inanıyorum.
Abdül Taşyasan
Temayül yoklaması kararını olumlu buluyorum. Partimizin adayını üyeler belirleyecek ve bu karar kimse itiraz edemeyecek. 2 aydır sahadayım ve sloganımda dediğim gibi sıkılmadık el bırakmadım. Aday adayları arasında en genç en enerjik isim benim. Bu nedenle kendimi şanslı görüyorum. CHP üyeleri aklıselimdir ve en doğru kararı verecektir.

Saray Haber