Er Şeref Akgül Saray’ın gururu oldu

Er Şeref Akgül Saray’ın gururu oldu
Yayınlama: 29.11.2017
A+
A-


Saraylı Er Şeref Akgül, 30 Ekim 2017 tarihinde 65’inci Mknz. Piyade Tugay Komutanlığı’nda(Lüleburgaz) birliğine teslim olan ilk kişi olarak Saray’ın gururu oldu. Birliğine ilk teslim olan Er Akgül’e Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından güne özel şeref anısı olarak Türk Bayrağı hediye edildi.

ER AKGÜL MEHMETÇİK YAŞ KÜTÜĞÜ’NE PLAKET ÇAKTI
Saraylı Er Şeref Akgül, 30 Ekim 2017 tarihinde 65’inci Mknz. Piyade Tugay Komutanlığına( Lüleburgaz) birliğine teslim olan ilk kişi oldu.  Er Şeref Akgül 369 kısa dönemler adına Mehmetçik Yaş Kütüğü’ne plaket çaktı. Er Şeref Akgül’ün ailesine Albay Celal Dora Kışla Komutanı Topçu Yarbay İlkay Günay tarafından teşekkür mektubu gönderildi. Mektupta şu ifadelere yer verildi:
ER AKGÜL’ÜN AİLESİNE MEKTUP
“Oğlunuz bundan sonra asker ocağında yuvasından ayrı fakat arkadaşlarıyla birlikte değişik bir ortamda hayatı tanımaya başlayacak; gerekli eğitimleri görecek ve muharip birliklerimizde görev almak üzere yeni birliğine gönderilecektir. Bu değişik ortam ve hizmetin en büyük noksanı sizlerden ayrı kalmış olmak ve aile yuvasının özlemini duymaktır. Sizlerin göstereceğine inandığımız çok yakın ilgi ve desteğin bu noksanı doldurmadaki yeri ve değeri ve bu yakın ilginin oğlunuza kazandıracağı moral gücü çok büyük olacaktır. Bu vesile ile oğlunuz; daha büyük bir heyecan, vazife aşkı, vatan sevgisi, birlik ve beraberlik ruhu içinde kutsal vatan görevini icra edecektir. Bu açıdan sizlerin olduğu kadar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin de istikbalde evlatlarımızı Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda vatanımıza ve milletimize yürekten bağlı, gerektiğinde bu toprakları kanları ile sulayarak bize miras bırakan atalarımızın ruhlarını şad edecek tarzda ve kanlarını seve seve feda edecek şekilde yetiştirme gayreti içinde bulunduğundan hiç şüpheniz olmasın.”
“OĞLUMUZLA BÜYÜK GURUR DUYDUK”
Oğlu ile gurur duyduklarını belirten Er Şeref Akgül’ün babası Eşref Akgül, “ Aile olarak oğlumuzla büyük gurur duyduk. Saray’ımıza ve bize bu gururu yaşattığı için çok mutluyuz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Saray Haber