Flipper Spor Kulübü’nden bir Milli sporcu daha

Flipper Spor Kulübü’nden bir Milli sporcu daha
Yayınlama: 16.10.2017
A+
A-


Flipper Spor Kulübü büyük bir başarıya daha imza attı. Flipper Spor Kulübü’nün başarılı sporcularından Ozan Toytoğlu’da Milli Takımda. 11-12 Kasım tarihlerinde Edirne’de yapılacak Balkan Taekwondo Şampiyonasına Milli Takım seçmesi sonrası katılmaya hak kazanan sporcu 57 kg yıldız erkeklerde Ülkemizi temsil edecek.

OZAN TOYTOĞLU MİLLİ TAKIMDA
Flipper Spor Kulübünden bir güzel haber daha. Başarılı sporcumuz Ozan Toytoğlu da Milli Takımda. 11-12 Kasım tarihlerinde Edirne’de yapılacak Balkan Taekwondo Şampiyonasına Milli Takım Seçmesi sonrası katılmaya hak kazanan sporcumuz 57kg Yıldız Erkeklerde Ülkemizi temsil edecek.
“İNŞALLAH BALKAN ŞAMPİYONASINDA YİNE BİR MİLLİ GURUR YAŞATIRIZ”
Flipper Spor Kulübü Antrenörü Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz: “Yine başardık. Ozan bu sene çok iyi bir sezon geçirmişti. Anadolu Yıldızlarında Türkiye Şampiyonu, Türkiye Şampiyonasında 6. olmuş ve seçmede Avrupa Şampiyonası hakkını kıl payı kaçırmıştı. Ama hak ettiği Milli formayı aldı. Çok mutluyuz. Bu sene Milli takıma verdiğimiz 5. sporcumuz oldu. İnşallah Balkan Şampiyonasında yine bir Milli Gurur yaşatırız” diye konuştu.
20 SPORCU RESMİ KUŞAKLARINA KAVUŞTU
Kuşak Sınavı hakkında da açıklamada bulunan Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz, “20 sporcu yeni kuşaklarını aldı. 2017 3. dönem Kuşak Sınavını da yoğun bir katılımla yapan Saray’ın tek resmi Taekwondo Kulübü olan Flipper Spor Kulübünde 20 sporcu daha yeni resmi kuşaklarına kavuştu. Sınavda yapılması gereken hareketleri başarıyla yapan ve öğrendiklerini ailelerine sergileyen Sporculara yeni Kuşakları Kulüp Başkanı Mahi Tokgöz tarafından verildi” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz izleyicilere 2017de kazandıkları dereceleri sıraladıktan sonra, “Düzenli gelen, çalışan, isteyen ve ailesinden destek gören sporcunun başarılı olmasının önünde engel yok. Şampiyonlarımız 4-5 yıl önce sizin çocuklarınız gibiydi. Dünyanın Zirvesine çıkmak burada hayal değil, Çocuklarınızda zamanı gelince hepimizi gururlandıracak. Ayrıca her zaman yanımızda olan ve Belediyemizin imkanları dahilinde destek olan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a da çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Saray Haber