Muhtar Sevinç çalışmalar hakkında bilgi verdi

Muhtar Sevinç çalışmalar hakkında bilgi verdi
Yayınlama: 20.10.2017
A+
A-


Küçükyoncalı Mahalle Muhtarı Ekrem Sevinç mahallede devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Küçükyoncalı’ya enerjiyi sağlayan elektrik hatlarının yer altına alındığını dile getiren Sevinç, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı yol çalışmasının da son aşamaya geldiğini ifade etti.

ELEKTİRK HATLARI YER ALTINA ALINDI
İlk olarak elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Muhtar Ekrem Sevinç, şunları ifade etti:
“2013 yılında mahallemize elektriği sağlayan hatların yer altına alınması için Tredaş’a başvuruda bulunmuştuk. Bugün bu talebimizin yerine getirilmesi bizleri son derece mutlu etti. Tredaş Karaağaç’tan başlattığı çalışma ile Büyükyoncalı-Küçükyoncalı-Saray hattını yer altına alıyor. Büyükyoncalı Mahallesi’nin ardından, bizim mahallemizde de çalışmalar tamamlanmak üzere.12 milyon liralık bu yatırım tamamlandığında mahallemizde hava koşulları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmayacak. Bu önemli çalışmadan dolayı TREDAŞ Saray İşletme Şefi Haluk Ceyhan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.”
YOL ÇALIŞMALARI SON AŞAMADA
Küçükyoncalı Mahallesi’nde devam eden yol çalışmaları hakkında da bilgi veren Muhtar Sevinç, şu şekilde konuştu:
“Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlatılan yol çalışmaları sona yaklaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Küçükyoncalı-Saray arası sathi kaplama ile mahalle içi ise sıcak asfalt serimi ile yapıldı. Şuanda ise Küçükyoncalı-Büyükyoncalı arasında yol güçlendirme ve yolu asfaltlamaya uygun hale getirme çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalar için başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak olmak üzere, Fen İşleri Daire Müdürlüğüne ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

Saray Haber