Optimed 2018 Gala Yemeği’nde doyasıya eğlendi

Optimed 2018 Gala Yemeği’nde doyasıya eğlendi
Yayınlama: 26.12.2017
A+
A-


Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, Çorlu’da düzenlediği programda tüm hastane personeli ile akşam yemeğinde buluştu. 2018 yılını erken karşılayan Optimed çalışanları tüm akşam doyasıya eğlendiler.

KİMLER KATILDI?
Çorlu Şölen Event Garden’da düzenlenen programa CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Optimed Hastanesi Başhemşiresi Sevda Sümbül, tüm hekim kadrosu ile hastane personelleri katıldı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Programın açılış konuşmasını Genel Müdür Op.Dr Ayhan Arslan yaptı. Arslan, yoğun bir yıl geçirdiklerini kaydederek, “Hepiniz geleneksel yemeğimize hoş geldiniz. Bu akşam güzel bir eğlence yaşayacağız. Bu sene çok fazla çalıştık. Canımızı dişimize takarak çalıştık. İyi ki varsınız, iyi ki Optimed ailesiyiz. Son yıllarda yeni binamızda tadilat çalışmamız bizi yordu. Ama bu tadilatın ardından yaşanan artışlarda hepinizin emeği oldu. Hepimiz yorulduk, bunun farkındayım. Bu yorgunluk 2018’de daha düzenli ve hastanemizin tam kapasitesi ile daha azalacak. Özellikle başhemşiremiz Sevda Sümbül hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Bir orduyu yönetir şekilde çalıştı tüm yıl. Aynı şekilde hiç görev olmamasına rağmen Elçin Süleymanoğlu müdürümüz çok çalıştı. Bir kaç kişinin adını saydım ama herkesin adını saymak isterim. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”dedi.
“MUTLU VE GURURLUYUM
Ayhan Arslan’ın ardından hastane başhekimi Recep Çalışkan kısa bir konuşma yaptı. Çalışkan bu yıl hastanelerindeki branşlarda yapılan değişiklik ve yeniliklerden söz ederek, “Yoğun yıl geçti. Hasta potansiyelimiz çok yüksekti ama bu yoğunluğun altından kalktık. İyi ki Optimed hastanesinin başhekimiyim. Sizlerin ve Optimed Hastanesinin başhekimi olmaktan mutlu ve gururluyum. Bu akşam güzelce eğleneceğiz.” diye konuştu.
DOYASIYA EĞLENDİLER
Konuşmaların ardından yemekler yenildi ve çalınan canlı müzik eşliğinde tüm personel doyasıya eğlendi.

 

Saray Haber