Sağlık ve sigorta yöneticileri V.Ulusal SASDER kongresinde buluştu

Sağlık ve sigorta yöneticileri V.Ulusal SASDER kongresinde buluştu
Yayınlama: 22.05.2017
A+
A-


Ulusal sağlık ve sosyal güvenlik politikalarını oluşumunda ve uygulanmasında etkin paydaşlardan biri olan Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği beşinci ulusal kongresi 11-14 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşti. Özel Optimed Hastanesi de kongrede yerini aldı.

ANA TEMA LİDERLİK OLDU
 “Ulusal sağlık ve sosyal güvenlik politikalarının oluşumunda ve uygulanmasında etkin paydaşlardan biri olmak” vizyonuyla yola çıkan Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği beşinci ulusal kongresini 11 / 14 Mayıs 2017 de Antalya’da başarıyla gerçekleştirdi. Optimed olarak biz de kongrede yerini aldı. Sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiren Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği (SASDER) tarafından organize edilen kongrenin bu yıl ki ana teması liderlik oldu.
“SEKTÖRDE SÖZ SAHİBİ PAYDAŞLARDAN BİRİ HALİNE GELDİK”
Dernek Başkanı Dr. Baki İTEZ yaptığı açılış konuşmasında, “Ne mutlu bize ki;  kuruluş amacımıza uygun olarak SASDER çatısı altında,  hizmeti sunan ve satın alan kurumların temsilcileri olan sizlerle birlikte sektörümüze değer katan pek çok organizasyona imza attık. Üye sayımızı arttırdık. Ve artık sektörde söz sahibi paydaşlardan biri haline geldik. Bu misyon doğrultusunda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Derneğimizin 5. Kongresinde yine hep birlikte, birlik ve beraberlik içinde buluşmanın haklı gururu ve sevinci içerisindeyiz. Her geçen yıl katılımcı profili daha da genişleyen kongremizin gelecek yıllar içerisinde gelişerek büyüyeceğine inancım tamdır.
TEŞEKKÜR ETTİ
Her katılımcının kendisini doğal bir konuşmacı ve tartışmacı hissederek katıldığı, içeriği zengin ve bizleri geleceğe hazırlayan bu kongrenin gerçekleşmesinde emeği bulunan başta Bilimsel Kurul Başkanı Doç. Dr. Haluk Özsarı olmak üzere tüm akademisyenlere, konuşmacılara,  tüm katılımcı ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
BAŞARI ÇITALARINI DAHA DA YUKARIYA TAŞIYACAKLAR
Tabana yayılan iletişim politikaları ve gündemi yakalayan hızları ile dikkat çeken Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği yetkilileri; sağlık ve sağlık sigortacılığı alanlarında hizmet veren tüm ara / üst düzey yöneticileri, yönetici adaylarının kongreye katılımından memnuniyet duyduklarını, gelecek yıllar için başarı çıtalarını daha da yukarıya taşıdıklarını belirttiler.

 

Saray Haber