Saray Belediyesi, Büyükyoncalı’yı iftar sofrasında buluşturdu

Saray Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle 5 Nisan Cuma günü Büyükyoncalı’da iftar programı düzenledi. Yoğun ilgi gören iftar programında yüzlerce vatandaş aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu paylaştı

Saray Belediyesi, Büyükyoncalı’yı iftar sofrasında buluşturdu
Yayınlama: 06.04.2024
A+
A-

Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, göreve geldikten sonra ikinci iftar programını Büyükyoncalı Mahallesinde düzenledi.

Saray Belediyesi Büyükyoncalı Hizmet Binasının yanında organize edilen iftar yemeğine Büyükyoncalılar yoğun ilgi gösterdi. Kadir Gecesi düzenlenen iftar programında yüzlerce vatandaş birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde oruçlarını açtılar.
BAŞKAN TAŞYASAN MASALARI TEK TEK DOLAŞTI
Vatandaşlarla yakından ilgilenen Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, masaları tek tek gezerek Büyükyoncalıların Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik etti.

BAŞKAN TAŞYASAN: ”YONCALI ÖKSÜZ DEĞİL”
İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, “Yoncalı halkına katılımdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Yoncalı öksüz değil. Yoncalı için ne gerekiyorsa bu kardeşiniz yapacak. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programlarına CHP Saray İlçe Başkanı Erol Gürler ve İlçe Yönetimi, CHP Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Doğru Bilge, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Saray Belediye Başkan Yardımcıları Sertaç Akgül, Özgür Cari ve Ahmet Tınaz, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Saray Haber