Saray Belediyespor 2 puanı Ergene’de bıraktı

Saray Belediyespor 2 puanı Ergene’de bıraktı
Yayınlama: 13.12.2016
A+
A-


Tekirdağ Süper Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Saray Belediyespor, Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geldiği Ergene Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Özellikle ikinci yarıda maçı domine eden temsilcimiz birçok gol fırsatını değerlendiremeyince 2 puanı Ergene’de bıraktı.

saray-belediyespor-iki-puani-ergenede-biraktiTEMSİLCİMİZ MAÇA HIZLI BAŞLADI
Ligde aldığı üst üste galibiyetler sonrasında gücünü hissettirmeye başlayan Saray Belediyespor, Ergene Belediyespor maçına da hızlı başladı. Maçın henüz ikinci dakikasında Türker’in kaydettiği golle öne geçen temsilcimiz etkili oyununu ilk yarıda sürdürdü. Fakat ilk yarısını son dakikalarında rakip Ergene Belediyespor golü bularak skoru eşitledi.
SARAY BELEDİYESPOR GOL FIRSATLARINI DEĞERLENDİREMEDİ
Maçın ikinci yarısında da oyun hakimiyetini elinde bulunduran taraf temsilcimiz Saray Belediyespor oldu. Temsilcimiz 53.dakikada Bahadır ile Ergene deplasmanında bir kez daha öne geçti. Karşılaşmada bir çok gol fırsatını harcayan temsilcimiz 77.dakikada rakip Ergene Belediyespor’un golüne engel olamadı. Karşılaşmanın kalan bölümünde de skoru değiştirecek gol gelmezken Saray Belediyespor bu skor ile 2 puanı Ergene’de bırakmış oldu.
BU HAFTA RAKİP ŞARKÖYSPOR
Saray Belediyespor, Süper Amatör liginde 8 maçta topladığı 12 puan ile ligde 5.sırada yer alıyor. Attığı 19 gole karşılık ağlarında 12 gol gören temsilcimiz önümüzdeki hafta kendi sahasında Şarköyspor’u ağırlayacak. Karşılaşma 18 Aralık Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber