Saray Doğayı Koruma Derneği’nden Trakya’ya sahip çık çağrısı

Saray Doğayı Koruma Derneği’nden Trakya’ya sahip çık çağrısı
Yayınlama: 30.01.2018
A+
A-


Çerkezköy ve Kapaklı’da yapılması planlanan termik santralin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) sürecinde yer alan ‘halkın katılımı toplantısı’ 1 Şubat Perşembe günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak. Tüm Trakya’yı zehirleyecek olan projeye karşı çıkan Saray Doğayı Koruma Derneği, tüm çevre dostlarını 1 Şubat Perşembe günü saat 10.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın önüne Trakya’ya sahip çıkmaya davet etti.

TRAKYA’YA SAHİP ÇIKALIM
Çerkezköy ve Kapaklı’da kurulması planlanan termik santralin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) sürecinde yer alan ‘halkın katılımı toplantısı’ 1 Şubat Perşembe günü saat 10.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak. Tüm Trakya’yı zehirleyecek olan projeye karşı çıkan Saray Doğayı Koruma Derneği sosyal medya hesabından Trakya’ya sahip çıkalım çağrısında bulundu.
SARAY’DAN OTOBÜS KALDIRILACAK
Saray Doğayı Koruma Derneği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Çerkezköy ve Kapaklı’da yapılması planlanan ve tüm Trakya’yı zehirleyecek termik santral projesine karşı tüm çevre dostlarımızı 1 Şubat Perşembe günü saat 10:00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın önüne bekliyoruz.
Başka Trakyamız yok, sahip çıkıyoruz!
Saray’dan gelmek isteyen dostlarımız için saat 09.00’da Atatürk Meydan’ından otobüs kaldırılacaktır.”

 

 

 

 

Saray Haber