Sena Spor Kulübü’nden büyük başarı   

Sena Spor Kulübü’nden büyük başarı   
Yayınlama: 26.12.2016
A+
A-

 

Tekirdağ Namık Üniversitesi’nde 16 Aralık’ta düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Kick Boks Galası müsabakalarında Sena Spor Kulübü büyük başarıya imza attı. Sena Spor  Kulübü 2 altın yarışma kupası almaya hak kazandı.

sena-spor-kulubunden-buyuk-basari2 ALTIN YARIŞMA KUPASI KAZANDILAR
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde 16 Aralık’ta düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Kick Boks Galası müsabakalarında Sena Spor Kulübü büyük bir başarıya imza attı.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Salonundaki etkinlikte K1 stilinde Müsabakalara 30 sporcu katıldı.  Sena Spor Kulübü 2  altın yarışma  kupasını almaya hak kazandı. Kupa almaya hak kazanan Samuray lakaplı Dünya Kick Boks Şampiyonu Serkan Yılmaz, “ Bizi yalnız bırakmayan Kick Boks il temsilcimiz Fikri Güzel Hocam’a ve Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdül Kerim Kasap’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
“MUTLU VE GURURLUYUZ”
Müsabaka ile ilgili değerlendirmede bulunan Sena Spor Kulübü Kıdemli Antrenörü Hüseyin Katı Sarayımızı en iyi şekilde temsil ettiğimiz için mutlu ve gururluyuz” dedi.
sena-spor-kulubunden-buyuk-basari3“SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM”
Dereceye giren sporcuları kabul eden Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, “Spor Barış ve Kardeşlik temelleri üzerinde yapıldığında insanları başarıya taşımaktadır. Başarılı sporcularımızı kutluyor ve gelecek sezonda daha büyük başarılar getireceğini ümit ediyorum” dedi.

Saray Haber