Tapu ve Kadastro’da daha hızlı hizmet sunulacak

Tapu ve Kadastro’da daha hızlı hizmet sunulacak
Yayınlama: 22.12.2017
A+
A-


Saray Belediyesi ile Tapu Kadastro Müdürlüğü arasında vatandaşların tapu ve kadastro işlemlerinin kolaylaştırılması amacıyla Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi( TAKPAS) protokolü, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Tapu Müdür Vekili Tuhan Tecik ve Tekirdağ Kadastro İl Müdürü İlker Harun Endoğru’nun katılımıyla imza altına alındı.

PROTOKOL İMZALANDI
Saray Belediyesi ile Tapu Kadastro Müdürlüğü arasında vatandaşların tapu ve kadastro işlemlerinin kolaylaştırılması amacıyla Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) protokolü, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Tapu Müdür Vekili Tuhan Tecik, Tekirdağ Kadastro İl Müdürü İlker Harun Endoğru’nun katılımıyla imzalandı.
DAHA HIZLI VE VERİMLİ HİZMET SUNULACAK
Gerçekleşen protokol anlaşmasının, kullanıcıların güncel bilgilere daha rahat ulaşması ve teknolojiden yararlanarak yurttaşlara daha hızlı hizmet sunulması amaçlandığı için yapıldığı belirtildi. Elektronik ortamda (web servisleriyle) mimari projelerin gönderilmesi ve müdürlükte mevcut kağıt ortamındaki mimari projelerin belediyeye iade edilmesi suretiyle, hizmetlerin sağlıklı, verimli ve hızlı sunulması sağlanacak.

 

Saray Haber