Tatlıses Çiğ Köfte açıldı

Tatlıses Çiğ Köfte açıldı
Yayınlama: 28.12.2017
A+
A-


Ayaspaşa Mahallesi Çarşı Caddesi’nde ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’e ait ‘Tatlıses Çiğ Köfte’nin 210. şubesi Saray’da açıldı.

KİMLER KATILDI?
Saray’ın tanınmış esnaflarından Mehmet Aydın’ın işletmeciliğini yaptığı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’e ait ‘Tatlıses Çiğ Köfte’nin 210. şubesi Ayaspaşa Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde dün saat 12.30’da gerçekleştirilen törenle hizmete girdi. Tatlıses Çiğ Köfte’nin açılışına Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Başkan Yardımcısı Arif Naci Öngören, Saray Esnaf Odası Başkanı Ali Özen, siyasi parti temsilcileri,banka müdürleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
BAŞKAN ÇOBAN KADINLARLA BİRLİKTE KURDELE KESTİ
Çarşı Caddesi üzerinde hizmete giren Tatlıses Çiğköfte’nin açılışını yapan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban İşletme sahibi Mehmet Aydın’a hayırlı işler diledi. Başkan Nazmi Çoban yaptığı konuşmada açılışı yapmak için kadınları davet etti. Çağdaş kadının toplumdaki önemine dikkat çeken Nazmi Çoban, hayatın her alanında ne kadar çok kadın olursa o kadar özgür, verimli ve çağdaş bir toplumsal yaşantı olacağını ifade etti. Dükkanda çalışan emekçi kadınlarla da sohbet eden Başkan Nazmi Çoban kendilerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
“GURURLU VE MUTLUYUM”
Tatlıses Çiğ Köfte İşletme Sahibi Mehmet Aydın, “Tatlıses Çiğ Köfte gibi bir markayı Saray’a getirdiğim için gururlu ve mutluyum. Açılışımıza katılan, bizi bırakmayan herkese teşekkür ederim. Tatlıses Çiğ Köfte Saray’a hayırlı olsun” dedi.

Saray Haber