Tecrübeli Küçükyoncalıspor lige hazır

Tecrübeli Küçükyoncalıspor lige hazır
Yayınlama: 22.02.2017
A+
A-


Tekirdağ Amatör 2. Lig hafta sonu gerçekleşecek ilk hafta müsabakalarıyla başlıyor. E grubunda mücadele eden Küçükyoncalıspor ise lige hazır durumda. Küçükyoncalıspor Kulübü Başkanı Mehmet Çiçek, Küçükyoncalıspor ’un sezon başı değerlendirmesini gazetemize gerçekleştirdi.

6 TAKIMIN 4’Ü SARAY TEMSİLCİSİ
Tekirdağ Amatör 2. Ligi hafta sonu gerçekleşecek müsabakalar ile başlayacak. 2. Amatör Lig E grubunda ise 6 takım bulunurken bu takımların Çukuryurtspor, Güngörmezspor, Tekirdağ Marmaraspor ve Küçükyoncalıspor olmak üzere 4’ü Saray temsilcisi olarak dikkat çekiyor.
“31 YILDIR KESİNTİSİZ SÜREKLİLİĞİ OLAN BİR KULÜBÜZ”
Küçükyoncalıspor Kulübü Başkanı Mehmet Çiçek, sezon başlangıcı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Kulüp Başkanı Mehmet Çiçek “Hedef, tabi ki de her takım gibi bir üst lige çıkmak. Fakat her takımdan bizi ayıran en büyük gücümüz tecrübemiz. 1986 yılından bu yana 31 yıldır kesintisiz sürekliliği olan bir kulübüz.” dedi.
KÜÇÜKYONCALISPOR TRANSFER SEZONUNU HAREKETLİ GEÇİRDİ
Lige hazırlık sürecini de değerlendiren Başkan Çiçek, “Önemli transferler gerçekleştirdik. Şirinevlerspor’dan stoper ve ön libero oynayan Gökhan Ekinci, Kapaklıspor’un alt yapısından yetişen Gökhan Ocaklı, Saray Belediyespor’da kalecilik yapmış olan Harun Bora, Çekezköyspor’da oynamış sol bek Ahmet Bodur, Kapaklıspor’dan Ersoy Sevim ve Sitespor’dan Cihan Elmacı takımımıza katıldı. Şu anda Küçükyoncalıspor olarak a takımımızın 38 lisanslı futbolcusu bulunuyor.” dedi.
“KÜÇÜKYONCALISPOR HAK ETTİĞİ YERLERE GELECEKTİR”
Küçükyoncalıspor Kulübü Başkanı Mehmet Çiçek, lig öncesi şanslarını değerlendirerek “Şampiyon olacağız demek veya iddialı konuşmak doğru değil. Biz tecrübeli bir kulübüz. Küçükyoncalıspor hak ettiği yerlere gelecektir. Tecrübesiyle güçlü olan bir kulübüz.” dedi.
‘CENTİLMENLİK VE FAİRPLAY’ VURGUSU
Hafta sonu gerçekleşecek olan Çukuryurtspor maçı hakkında da konuşan Başkan Çiçek “Ligin açılışını bir başka Saray temsilcisi takımı Çukuryurtspor ile yapıyoruz. Yani lige Saray derbisiyle başlayacağız. Ligin hayırlı olmasını, centilmenlik ve fair play çerçevesinde geçmesini diliyorum. Her takıma başarılar diliyorum, hak eden kazansın.” dedi.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber