Tekirdağ’ın yıldızları finalde

Tekirdağ’ın yıldızları finalde
Yayınlama: 21.02.2017
A+
A-


Spor Genel Müdürlüğünün düzenlediği Anadolu Yıldızları Ligi Batı Grubu yarı finali Marmara ve Ege gruplarında ilk altıya giren 12 takımın katılımıyla 17-19 Şubat tarihlerinde Manisa’da yapıldı. Marmara dördüncüsü olarak yarı finale giren Tekirdağ Yıldız Erkek takımı ikinci olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

TEKİRDAĞ YILDIZ ERKEK TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİNE GİDİYOR
Spor Genel Müdürlüğünün düzenlediği Anadolu Yıldızları Ligi Batı Grubu Yarı Finali Marmara ve Ege gruplarında ilk altıya giren 12 takımın katılımıyla 17-19 Şubat tarihlerinde Manisa’da yapıldı. Marmara dördüncüsü olarak yarı finale giden Erkek takımımız İkinci olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Taekwondoda bir başarı daha. Tekirdağ Yıldız Erkek takımı Türkiye Finallerine gidiyor.
5 SPORCU FİNAL ATTI

Antrenör Uzm. Dr. Oğuzhan Tokgöz: “Çok mutluyuz. 81 ilin İl karmalarıyla katıldığı, bu sene dördüncüsü düzenlenen bu önemli organizasyonda yine finallerdeyiz. 10 sikletin sadece yedisine katılmamıza rağmen, 5 sporcumuz final attı ve 2 altın, 3 gümüş ve bir bronz madalya ile bu en zor grubu ikinci olarak tamamladık. Flipper Spor Kulübü Sporcuları Oğuz Tokgöz 53kg da yine Altın madalya kazanırken, Ozan Toytoğlu 61 kg da yine Gümüş madalya kazandı. “
“TÜM SPORCU VE ANTRENÖRLERİMİZİ KUTLUYORUM”
Uzm. Dr. Oğuzhan Tokgöz  “2016 yılında Tekirdağ Kız takımı Şampiyon olmuş ve 80 ili geçerek Kürsünün tepesinde yer almıştı. O takımdan birçok milli sporcu çıkmıştı. Bu sene sıra erkeklerimizde. Onların da kürsünün tepesinde yer alması ve bu takımdan da Milli sporcular çıkması sürpriz olmaz. Tüm sporcu ve antrenörlerimizi kutluyorum.”

Saray Haber