2. Amatörde Saray grubu

2. Amatörde Saray grubu
Yayınlama: 08.02.2017
A+
A-


Tekirdağ Amatör 2. Liginin başlamasına kısa bir süre kaldı. Amatör İkinci ligde mücadele edecek olan Saray’ın 4 temsilci takımı bulunuyor. 6 takımdan oluşan E Grubu 2 de Kapaklı takımı bulunurken her hafta derbi heyecanı yaşanması bekleniyor.

26 ŞUBATTA 2. AMATÖR HEYECANI BAŞLIYOR
26.02.2017 Tarihinde başlayacak olan 2.Amatör Küme takımlarının kura çekimi 27 Ocak 2017 Cuma günü Saat:14.00′ te Amatör spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda yapıldı. Toplantı sonucunda: 33 takımın katılımıyla, 5 grupta, çift devreli lig usulüne göre oynatılmasına, 2.Amatör Kümede grup şampiyonlarının direk bir üst kümeye terfi ettirilmesine, Grup ikincileri arasında tarafsız sahada tek devreli lig usulüne göre oynanacak Play Off müsabakaları sonucu puan sıralamasındaki ilk üç takımın daha bir üst kümeye terfi ettirilmesine kararları alındı.
SARAY TEMSİLCİLERİ E GRUBUNDA
Tekirdağ Amatör 2. Liginde E grubu 6 takımdan oluşuyor ve bu takımların 4’ü Saray temsilcisi olarak dikkat çekiyor. Her hafta en az bir müsabakada Saray temsilcileri böylelikle karşı karşıya gelmiş olacak. Ligin geri kalan iki takımı ise Kapaklı temsilcisi olarak karşımıza çıkıyor.
İŞTE E GRUBU TAKIMLARI
Tekirdağ Amatör 2. Lig E Grubunda Güngörmez, Küçükyoncalıspor, Çukuryurtspor, Tekirdağ Marmara Spor, Saray temsilcisi takımlar olurken Karaağaçköyüspor ve Kapaklı Kartalspor ise Kapaklı temsilcisi olarak karşımıza çıkıyor.
TEKİRDAĞ MARMARA SPOR LİGDE BOY GÖSTERECEK
Amatör 2. Lige bakıldığında Tekirdağ Marmara Spor’un bu yıl ilk kez futbolda lig mücadelesine gireceği dikkat çekiyor. Büyük hedeflerle kurulan ve her branşta başarı hedefleyen kulübün futbol takımının bu sene ligde iddialı bir takımla mücadele etmesi bekleniyor.
ÇUKURYURTSPOR VE KÜÇÜKYONCALI 1.AMATÖR TECRÜBESİ OLAN TAKIMLAR
Ligde bulunan Çukuryurtspor ve Küçükyoncalıspor takımları ise geçmişinde 1. Amatör Ligi tezrübesi bulunuyor. İki takım da bu yıl ki hedefleri arasında bir üst lige yükselmek olacağı kesin gözüyle bakılıyor.
GÜNGÖRMEZSPOR KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYEBİLECEK Mİ?
Uzun zamandır alt ligde mücadelesini sürdüren Güngörmezspor ise aldığı farklı mağlubiyetler ve ligin son maçlarında ise sahaya çıkmayarak eksi puan cezaları ile tanınan bir takım haline gelmişti. Güngörmezspor ’un bu yıl iddialı bir şekilde ligde ağırlığını hissettirmesi ve geçmişi unutturması bekleniyor.
LİGİN İLK HAFTASI
Tekirdağ Amatör 2. Ligde ilk mücadele 26 Şubatta verilecek olup başlangıç maçları ise şu şekilde oluşacak: Tekirdağ Marmara Spor, Karaağaçköyüspor’u ağırlayacak. 1. Amatör tecrübesi bulunan Çukuryurtspor ve Küçükyoncalıspor Saray derbisiyle lig açılışını gerçekleştirecek. Güngörmezspor ise lige Kapaklı Kartalspor deplasmanında başlayacak.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber