Asfalt değil beton olacak!

Asfalt değil beton olacak!
Yayınlama: 21.07.2017
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Tarık Akan Caddesi ve Mezarlık Caddesinde yol tadilat ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililerden edindiğimiz bilgiye göre Tarık Akan Caddesi ve Mezarlık Caddesi asfaltlanmayacak. Bu caddelere beton yol çalışması gerçekleştirilecek. Tarık Akan Caddesi ve Mezarlık Caddesinde eskiden asfalt olan yol artık beton yol olacak. Beton yol yapımı için kaldırım çalışmalarının bitmesi bekleniyor.

BÜYÜKŞEHİR PRESTİJ CADDESİNDE ÇALIŞIYOR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçe merkezinde ilan ettiği prestij caddelerinde yol ve kaldırım çalışmasını sürdürüyor. Daha önce İstanbul Caddesi ve Çerkezköy Caddesi üzerinde kaldırımları yenileyen ve asfalt yol çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı Saray Ekipleri, bugünlerde ise benzer çalışmaları eski ismi Hastane Caddesi olan Tarık Akan Caddesi ve Mezarlık Caddesinde gerçekleştiriyor.
KALDIRIMLAR YAPILIYOR
Büyükşehir ekipleri Tarık Akan Caddesinde ve Mezarlık Caddesinde ilk olarak yol üzerindeki asfaltı ve kullanılmaz haldeki kaldırım taşlarını sökerek işe başlamıştı. Bugünlerde aralıksız olarak kilit parke taşından kaldırım yapım çalışması yürüten Büyükşehir Fen İşleri ekipleri, kısa zamanda önemli ilerleme kaydetti.
BETON YOL OLACAK
Saray’ın en işlek araç trafiğine sahip caddelerinden olan Tarık Akan Caddesi ve Mezarlık Caddesi yeni yola kavuşacak. Fakat beklenenin aksine yol asfalt değil beton yapılacak. Uzun ve geniş araçların da kullandığı ve trafik yoğunluğunun oluştuğu yolda betonlama işleminin kısa sürede başlaması bekleniyor.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber