Büyükyoncalıspor sezonu açtı

Büyükyoncalıspor sezonu açtı
Yayınlama: 06.02.2015
A+
A-

Bu yıl 2. Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Büyükyoncalıspor yeni sezonu açtı. Saray Sahası’nda gerçekleştirilen sezon açılışında, oyuncuları yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Yalçın Özçevik ve Yönetim Kurulu Üyeleri de, şampiyonluğun en iddialı adayı olduklarını ifade ettiler.
büyükyoncalıspor sezon
Saray’ın önemli spor kulüplerinden Büyükyoncalıspor, gerçekleştirdiği ilk antrenmanla sezonu açtı.
LİGE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ
Saray Sahası’nda Büyükyoncalıspor Antrenörü Serdar Atlı gerçekleşen sezonun ilk antrenmanında, oyuncular koşu, güç ve dayanıklılık çalışması yaptılar.
Kulüp Başkanı Yalçın Özçevik ve Yönetim Kurulu Üyeleri antrenmanı yakından takip ederek, oyuncuların performansları izlediler. Lige en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen Başkan Özçevik, antrenman tempolarının her gün daha da artacağını belirterek, “Bu sezon için iyi bir kadro oluşturduk. İlk hedefimiz Büyükyoncalıspor’u hak ettiği yere, 1. Amatör Küme’ye taşımaktır. Yönetim, Teknik Heyet ve oyuncular bu hedefe kilitlenmiş durumdalar. Kimsenin şüphesi olmasın bu birlik ve beraberlikle Büyükyoncalıspor başarıya ulaştıracaktır” dedi.
büyükyoncalıspor sezonu
HAZIRLIK MAÇLARI DEVAM EDİYOR
Geride bıraktığımız hafta da hazırlık maçları oynayan Büyükyoncalıspor, elde ettiği sonuçlara göz doldurmayı bildi. İlk hazırlık maçında Güngörmezspor’u farklı geçen Büyükyoncalıspor, ikinci hazırlık maçında ise Süper Amatör Lig’de mücadele eden Sitespor’la berabere kaldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber