Büyükyoncalıspor’dan tatsız final

Büyükyoncalıspor’dan tatsız final
Yayınlama: 14.02.2017
A+
A-


Tekirdağ Amatör 1.ligi hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Temsilcimiz Büyükyoncalıspor kendi sahasında Çorlu Trakya Balkanspor’a kendi sahasında 1-0 yenildi. Önümüzdeki yıl da 1. Amatörde mücadele edecek olan Büyükyoncalıspor, son maçında taraftarını üzdü.

SEZON KÖTÜ BAŞLADI KÖTÜ BİTTİ
Tekirdağ Amatör 1. Ligi, hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Sezona gol yollarında yaşadığı sıkıntılarla başlayan Büyükyoncalıspor, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmıştı. Sürpriz puan kayıpları ile zirve yarışından kopan temsilcimiz ligin son hafta müsabakasında ise Çorlu Trakya Balkanspor’a kendi sahasında 1-0 yenildi ve taraftarını üzdü. Büyükyoncalıspor önümüzdeki yıl yine Tekirdağ 1. Amatör Liginde mücadele edecek.
LİGİ 6. SIRA DA TAMAMLADI
Temsilcimiz Büyükyoncalıspor, ligde 15 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 24 puanla ligi 6.sırasında tamamladı. Rakip ağları 38 kez havalandıran temsilcimiz kendi kalesinde 36 gol gördü ve 2 averajı bulunuyor. Ligi şampiyon tamamlayan takım ise Çerkezköy Doğanspor oldu. Temsilcimiz Büyükyoncalıspor, ligi zirvede tamamlayan Çerkezköy Doğanspor ile 2. Amatör Liginden 1. Amatör Lige aynı sezonda yükselmişti.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber