Flipper Spor Kulübü Avrupa’da da zirvede

Flipper Spor Kulübü Avrupa’da da zirvede
Yayınlama: 08.02.2017
A+
A-

 

5.Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası Antalya Belek’te başladı. 40 ülkeden 170 kulüpten 1000e yakın sporcunun katıldığı turnuvada, Flipper Spor Kulübü büyük bir başarıya daha imza attı. Flipper Spor Kulübü başarılı sporcusu Oğuz Tokgöz 53 kg yıldız erkeklerde Gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi oldu.

   OĞUZ TOKGÖZ AVRUPA İKİNCİSİ OLDU
 5.Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası Antalya Belek’te başladı. 40 ülkeden 170 kulüpten 1000e yakın sporcunun katıldığı turnuvada Flipper Spor Kulübü 2 sporcuyla katılıyor. Şampiyonanın ilk gününde başarılı sporcu Oğuz Tokgöz 53kg Yıldız Erkeklerde Gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi oldu.
“AVRUPA’DA KÜRSÜLERDE ZİRVELERDEYİZ”
Turnuvayı değerlendiren Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz: “Çok mutluyuz. Avrupa’da da Kulübümüzün ismini duyuruyoruz. Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük Kulüpleri ve en iyi sporcuları ile mücadele edip yine kürsüde yerimizi aldık. Tekirdağ, Bölge, Türkiye, Balkan derken artık Avrupa’da Kürsülerde zirvelerdeyiz. Şampiyona devam ediyor. Hemen arkasından Dünyadan 60 ülkenin 2000e yakın sporcusunun katılacağı 4.Turkish Open gelecek. İnşallah önümüzdeki günlerde güzel haberler vermeye devam edeceğiz. “dedi.

 

Saray Haber