Gültaş: “Balığı değil, balıkçını tanı”

Gültaş: “Balığı değil, balıkçını tanı”
Yayınlama: 22.12.2017
A+
A-


Saray’da havaların soğumasıyla balık miktarında yaşanan düşüş, tezgahtaki fiyatları etkiledi. Havanın durumuna göre balık fiyatlarının değişkenlik gösterdiğini belirten Saray Balıkçısı Necdet Gültaş, “Balık piyasası borsa gibi. Havanın durumuna göre değişiyor. Havalar iyi olsa da bu sene denizde balığın az olması fiyatı arttırıyor. Vatandaşın balıktan önce balıkçısını tanıması gerek” ifadelerini kullandı.

BALIKÇI KASAP YAN YANA
Saray’daki balık satışları hakkında bilgisine vurduğumuz Saray Balıkçısı Necdet Gültaş, “ Bu sezon balık sezonu zayıf geçiyor. Balık piyasası borsa gibi. Havanın durumuna göre değişiyor. Havalar iyi olsa da denizde balığın az olması fiyatı arttırıyor. Hamsi balığı kar suyu yediği zaman daha yağlı, daha lezzetli olur. Saray’da bir ilki gerçekleştirdik. Saray’da kasapla balıkçı yan yana vatandaşa hizmet vererek dayanışma örneği sergiliyoruz.” ifadelerini kullandı
“VAKTİ OLMAYAN ÇALIŞAN HANIMLARA, MUTFAĞIM BATMASIN DİYENLERE PAKET SERVİS”
Gültaş, “Saray Balıkçısı olarak ilk önceliğimiz vatandaşa hijyenik ortamda hizmet vermek. Vatandaş tezgahtan balığı beğenip, balığını pişirtebilir. Vakti olmayan çalışan hanımlara, mutfağım batmasın diyenlere pişirme hizmetimiz, paket servisimiz mevcut. Saray halkına taze, günlük balık çeşitlerimizle en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz.” dedi
“BALIĞI DEĞİL, BALIKÇINI TANI”
Balıkçının vatandaşa güven vermesi gerektiğini belirten Saray Balıkçısı Necdet Gültaş, “Balıktan önce balıkçını tanıman gerek. Balık almasa da vatandaşın balığın piştiği yeri gelip görmesini, balıkçısını tanımasını isterim. Günlük taze balık çeşitlerimizle, paket servis hizmetimizle Ayaspaşa Mahallesi, Çerkezköy Caddesi. 56-C Fatma Kasap yanında Saraylı vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Paket servis için 0537 275 41 69, 0535 682 92 10, 0534 870 01 04 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz” dedi.
BALIK FİYATLARI
Gün itibariyle Saray Balıkçısı’nda balık fiyatları ise şöyle: Hamsi kilo 15TL, ,istavrit kilo 15 TL, çinokop 20TL, palamut tane 10 lira, karides 25 TL. Balık tezgahlarında en çok satılan deniz ürünü hamsi olarak karşımıza çıkıyor.
 

Saray Haber