Kapaklı’nın ‘en’leri seçilecek

Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, bölgenin önde gelen basın mensupları ve çözüm ortaklarıyla birlikte, “Kapaklı’nın Enleri” ödülleri için Anadolu Taş Fırın’da basın lansmanı düzenledi. Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan etkinlikte, Kapaklı halkının oylarıyla belirlenecek olan kişi ve kurumlar ödüllendirilecek

Kapaklı’nın ‘en’leri seçilecek
Yayınlama: 01.11.2023
A+
A-

Programda konuşan Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, lansmana katılım sağlayan basın mensupları ve çözüm ortaklarına teşekkür ederek, “Biz bu yola çıkarken şehrimize değer veren, değer katan ve alanında başarılı olan kişi ve kurumları Kapaklı halkının da oylarıyla ödüllendirmek için çıkmıştık. Her geçen yıl üzerine koyarak daha iyi organizasyonlar yapmayı hedefliyoruz. Bu organizasyonun ana sponsorluğunu üstlenen Çetin Group başta olmak üzere tüm sponsorlarımıza ve çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“BUGÜN İTİBARİYLE STARTI VERİYORUZ”

İlk yıl pandemi nedeniyle geçe düzenleyemediklerini hatırlatan Çil, “Gerçekleştirdiğimiz ilk yılda pandemi nedeniyle gazetemiz sosyal medya hesaplarında düzenlediğimiz Kapaklı’nın Enleri ödüllerini geçen yıl muhteşem bir geceyle taçlandırmıştık. Bu yıl da bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve bugün itibariyle startı veriyoruz. Bu yıl 25 kategoride kendi alanında başarılı olan kişi ve kurumları Kapaklı halkının da oylarıyla ödüllendirmiş olacağız” dedi.

BAŞVURU VE OYLAMALAR İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN OLACAK

Geçen yıldan farklı olarak başvuru ve oylama işlemlerinin olacağı özel bir internet sitesi oluşturduklarını ifade eden Çil, “Kapaklı’nın Enleri ödüllerine aday olmak isteyen kişi ve kurumlar www.kapaklininenleri.com sitemiz üzerinden başvuruda bulunacaklar. Belli kriterlere göre uygun görülen adayların başvurusu onaylanacak ve vatandaşların oyuna sunulacak” dedi.

BAŞVURULAR 26 KASIM’DA SON BULACAK

Başvurular basın lansmanı ile birlikte başladı ve 26 Kasım 2023 Pazar günü saat 23.59’da son bulacak. Oylamalar ise 1 Aralık 2023 günü başlayacak olup 20 Aralık 2023 Çarşamba günü sona erecek.

 

Saray Haber