Krosta Ali Naki Erenyol fırtınası esti

<strong>Krosta Ali Naki Erenyol fırtınası esti</strong>
Yayınlama: 30.11.2022
A+
A-

Saray Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi Tekirdağ’da düzenlenen İl Kros Yarışmalarına damgasını vurdu. Kızlarda ve Erkeklerde Tekirdağ 1’incisi olan Ali Naki Erenyol Lisesi, Türkiye Şampiyonası’nda hem kızlar hem de erkeklerde Tekirdağ’ı temsil etme hakkı kazandı

Saray Ali Naki Erenyol Lisesi sportif alandaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

Bugün Tekirdağ’da düzenlenen İl Kros Yarışlarına Tekirdağ genelindeki liselerden yüzlerce sporcu katıldı. Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesinin damga vurduğu yarışlarda Saray’ın kız ve erkek sporcuları adeta fırtına gibi esti. Hem kızlarda hem de erkeklerde açık ara birinciliğe uzanan çifte kupalı Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi, Türkiye Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil etme hakkını kazandı. Bireysel performansta ise Berfin Yılmaz il 1.’si, Berivan Küfrevi il 4.’sü ,Demirkan İbidan il 2.’si, Gençler B Grubunda Buğra Alp il 2.’si , Betül Yüksel il 2.’si olarak Saray’a büyük gurur yaşattılar.

GÜNTAŞ; “ÖĞRENCİLERİMİ YÜREKTEN KUTLUYORUM”


Şampiyonluğun mimarlarından olan Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Oktay Güntaş ise şunları ifade etti:
“Öğrencilerimiz her yıl olduğu gibi bu yılda krosta önemli bir başarıya imza attı. Kız ve erkek takımlarımız şampiyonluğa ulaşarak hem çifte kupanın sahibi oldular hem de Tekirdağ’ı bölgede temsil etme hakkını elde ettiler. Saray’ın adını her alanda başarı ile duyuran öğrencilerimi yürekten kutluyorum. İnanıyorum ki bu başarıları çok daha iyi noktalara hep birlikte taşıyacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim’ sözünden aldığımız ilhamla Saray’a daha nice başarılar yaşatmak istiyoruz” dedi.




Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber