Ördek mi yüzdürsek balık mı?

Ördek mi yüzdürsek balık mı?
Yayınlama: 28.06.2018
A+
A-


Saray İlçe Merkezi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Güneş, Millet ve Hürriyet Caddesinin hali içler acısı durumda. Sağnak yağmurla birlikte Güneş Caddesi’nde su göletlerinin oluştuğunu belirten vatandaşlar göletlerin içinde ‘ördek mi yüzdürsek balık mı’ diyerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi.

Havaların ısınmasıyla birlikte Saray’da yaşayan vatandaşların yol talebi tekrar gündeme gelmeye başladı.
ANA CADDELER NE ZAMAN ASFALTLANACAK?
Saray Belediyesi Nisan ayı başı ile birlikte sahaya inerken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışmalarına başlamaması dikkat çekti.  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ve trafik yoğunluğunun bir hayli yoğun olduğu Vize, Çerkezköy(Bağlar – Galata Deresi arası), Fabrika(Yeni Hastane) Güneş, Millet ve Hürriyet Caddesi uzun zamandır asfaltlanmayı bekliyor.
GÜNEŞ CADDESİ’NDE GÖLET MANZARASI
Özelikle Güneş ve Millet Caddesi’nde evleri ve dükkanları bulunan vatandaşlar yolların bozuk olmasından bir hayli şikayetçi durumdalar. Ağır tonajlı kamyonların da kullanması nedeniyle Millet Caddesi’nde oluşan göçük ve çukurlardan dolayı cadde de araç kullanmak neredeyse imkansız hale gelmiş durumda. Sağnak yağmurla birlikte Güneş Caddesi’nde su dolan çukurlar adeta bir gölet manzarası oluşturdu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yolda hiçbir çalışma yapmadığını belirten vatandaşlar göletlerde ördek mi yüzdürsek balık mı diyerek tepki gösterdi.

 

Saray Haber