Safaalan logosu ile tanıtılacak

Safaalan logosu ile tanıtılacak
Yayınlama: 26.06.2018
A+
A-


Geçen hafta başarılı bir organizasyona imza atarak Safaalan Kiraz Festivali’ne ev sahipliği yapan, her geçen gün ilgi odağı haline gelen Safaalan’ı tanıtmak ve marka değeri oluşturmak için Safaalan Mahalle Muhtarlığı’na logo tasarlandı.

SAFAALAN KURUMSAL KİMLİK VE MARKA DEĞERİ KAZANACAK
Geçen hafta başarılı bir organizasyona imza atarak Safaalan Kiraz Festivali’ne ev sahipliği yapan, her geçen gün ilgi odağı haline gelen Safaalan’ı tanıtmak, kurumsal kimlik ve marka değeri oluşturmak için Safaalan Mahalle Muhtarlığı’na logo tasarlandı.
Safaalan Mahalle Muhtarlığı logosunun misyonu Dünyanın en büyük metropollerinden İstanbul’un yanı başındaki Safaalan’ın eşsiz doğal güzelliklerinin korunarak geleceğe aktarabilmesini ve bunun yanı sıra yılın 12 ayı faaliyette bulunan ekoturizmle temiz, çevreci ve sürdürülebilen bir işleyişi sağlamak olarak belirlendi.
DOĞANIN DÖNGÜSÜNE DİKKAT ÇEKİLDİ
Günümüzde ve özellikte gelecekte insanların artık yakıcı bir biçimde ihtiyaç duydukları su, hava ve doğa gibi öğeleri tasarımda yeşil ve mavi renk tonlarıyla ifade edilmiştir. Estetik, kolay kullanılabilen, uygulanabilir bir çizimle damla ve yaprak figürleri birbirini birleştirici biçimlerde ayrıştırılarak doğanın döngüsüne dikkat çekildi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Safaalan Mahalle Muhtarlığının logosu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Safaalan Mahalle Muhtarı Mehmet Özmen,  “Safaalan Muhtarlığımızın Logo ve Kurumsal kimliği tasarlanmış olup bir ilki ve eksikliğimizi gidermiş bulunmaktayız. Bu süreçte, tasarımda baştan sona tecrübesini, emeğini ve zamanı harcayan Ahmet Sungur’a gönülden teşekkür ediyorum.”

Saray Haber