Saray Belediyespor farklı kazandı 69-49

Saray Belediyespor farklı kazandı 69-49
Yayınlama: 21.01.2016
A+
A-

İlk defa katıldığı Bölgesel Ligde bir üst grubu hedefleyen Saray Belediyespor, 17 Ocak Pazar günü saat 17.00’de Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda karşılaştığı Lüleburgaz Akademi’yi 20 sayı farkla 69-49 yendi.
Saray Belediyespor farklı kazandı 69
Saray Gazetesi – Bölgesel Lig’de mücadele eden Saray Belediyespor sahasında karşılaştığı Lüleburgaz Akademi’yi 69-49 yenerek, iki haftalık mağlubiyet serine son verdi.
KOLAY BİR GALİBİYET OLDU
Maça iyi başlayan Saray Belediyespor pota altında bulduğu sayılarla ilk periyotu 18-10 önde tamamladı. İkinci periyot daha çekişmeli bir mücadeleye sahne olurken, Saray Belediyespor etkili hücumları ile bu devreyi de 30-24 önde tamamlamasını bildi. Üçüncü periyotla birlikte oyunun kontrolünü eline alan Saray Belediyespor, içerden ve dışarıdan bulduğu kolay sayılarla farkı açtı ve periyotu 54-36 önde tamamladı. Maçın son periyotunda farkı koruya Saray Belediyespor, sahadan 69-49’luk galibiyetle ayrıldı.
BU HAFTA RAKİP KIRKLARELİ
Bu sonuçla iki haftadır devam eden mağlubiyet serine son veren Saray Belediyespor, gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmış oldu. Saray Belediyespor bu hafta deplasmanda Kırklareli Belediyespor ile karşılaşacak. 23 Ocak Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 16.00’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber