Saray müziğe doydu

Saray müziğe doydu
Yayınlama: 23.08.2017
A+
A-


Saray 5.Uluslararası 12. Geleneksel Kültür Sanat ve Barış Festivali kapsamında düzenlenen konserlerde Saraylı vatandaşlar müzik ziyafeti yaşadı. Festivalin ilk akşamında sevilen şair yazar, sanatçı Ahmet Selçuk İlkan ile TRT Sanatçısı Sami Aksu izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatırken, festivalin ikinci akşamında sahne alan Saray Belediyesi Rock Grubu ve TRT Sanatçısı Necmettin Yıldırım Türk Sanat Müziği konseri ile kulakların pasını sildi. Festivalin kapanış gecesinde muhteşem bir konser veren Şef Salih Demirci yönetimindeki Saray Belediyesi Halk Müziği Korosu ve “Süheyla&Blues of Rumeli Grubu izleyenlerden tam not aldı.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTILAR
Saray 5.Uluslararası 12. Geleneksel Kültür, Sanat ve Barış Festivali kapsamında düzenlenen konserlerde Saraylı vatandaşlar müzik ziyafeti yaşadı. Festivalin ilk gününde 18 Ağustos Cuma akşamı sevilen şair, yazar sanatçı Ahmet Selçuk İlkan Saray Özel Programı ile izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, Saraylıların yakından tanıdığı TRT Sanatçısı Sami Aksu şarkılarını Saraylılarla hep birlikte söyledi.Gecenin kapanışını yapan 39 Roman Orkestrası hareketli roman havaları ile Saray’ı salladı.
KULAKLARIN PASINI SİLDİLER
Festivalin ikinci gününde Salih Demirci yönetimindeki Saray Belediyesi Rock Grubu rock rüzgârı estirirken, ardından sahne alan TRT Sanatçısı Necmettin Yıldırım, Türk Sanat Müziği’nin en seçkin eserlerini gecenin geç saatlerine kadar icra ederek Saraylılar’a Türk Sanat Müziği ziyafeti sundu.
RUMELİ RÜZGARI ESTİ
Festivalin son gecesinde muhteşem bir konser veren Şef Salih Demirci yönetimindeki Saray Belediyesi Halk Müziği Korosu, seslendirdiği türkülerle Saraylılar’dan büyük alkış aldı. Festivalin kapanışını yapan  “Süheyla & Blues of Rumeli” grubu birbirinden güzel Rumeli ezgileri, hareketli parçaları ile Saraylıları coşturdu.

 

Saray Haber