AKP’li vekillerden teşekkür ziyareti

AKP’li vekillerden teşekkür ziyareti
Yayınlama: 10.11.2015
A+
A-

1 Kasım seçimlerinde, Tekirdağ’da oylarını arttırarak 3 milletvekilini meclise gönderen AKP İl Yönetimi, milletvekilleriyle birlikte Saray İlçe Başkanlığı’na teşekkür ziyaretinde bulundu.
akp ziyaret
Saray Gazetesi – Cuma günü saat 14.00’de gerçekleşen ziyarette AKP Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, İl Başkanı Ahmet Akçay ve milletvekili adayları partililere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YAMAN; “YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR”
Teşekkür ziyaretinde ilk sözü alan AKP Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, partililere teşekkür ederek başladığı konuşmasında konuşmasına başlayan Yaman, “Bu seçim döneminde bizlerle birlikte yürüyen tüm arkadaşlarıma vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün bizlere nezaket ziyareti gerçekleştiren Milletvekillerimize ve il yönetimimize de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin mensupları olarak hepimiz biraz daha gururluyuz, en azından yüzümüz artık gülemeye başladı” ifadelerini kullandı.

AKÇAY: “YEREL SEÇİMLERİN STARTINI VERDİK”
Yaman’ın ardından konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay partililere teşekkür ederek başladığı konuşmasında başlayan Akçay, “1 Kasım seçimlerinde yüzümüz ağartan bir sonuç aldık. Bu vesileyle Milletvekillerimiz ile birlikte emekleriniz ve hayretleriniz için gönülden teşekkür etmek için bugün sizleri ziyaret ettik. İnşallah 2014’te kaybettiğimiz belediyelerimizi geri alarak Tekirdağlı hemşerilerimizin layık olduğu hizmetleri yapmak için Pazartesi’den itibaren yerel seçim startını verdik. Bundan sonraki hedefimiz yerel seçimler, bunun için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

AKGÜN: “ASIL ATATÜRKÇÜ BİZİZ”
1 Kasım’da 3’üncü sıradan Meclis gitmeyi başaran AKP Milletvekili Metin Akgün, şunları ifade etti:
“7 Haziran seçimlerinde ektiğimiz tohumların meyvesini 1 Kasım seçimlerinde topladık. Sizler bizler için çok gayret ettiniz. Aslında bu başarı bizlerin değil sizlerin başarısı. AK Parti Tekirdağ’dan sizleri çabaları ile 3 milletvekili çıkardı. Bu bölgede bize karşı çok önyargı var. Biz bu önyargıları yıkacağız. Biz diğer partilerden daha çok Atatürkçü, Milliyetçi ve Cumhuriyetçiyiz.”
akp ziyaret1
DOĞAN: “EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”
AKP Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ziyarette şunları dile getirdi:
Tekirdağ Milletvekilleri olarak Saraylıları Mecliste en iyi şekilde temsil edeceğiz. 3 Milletvekili çıkarmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Vatandaşlarımızı 3 vekilimizle birlikte en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

YEL: “HEDEF 4 VEKİL ÇIKARMAK”
Ziyarette son konuşmayı yapan AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, şunları ifade etti:
“Sizlerin hangi mahalle baskıları altında çalıştığını biliyoruz. Ama ona rağmen dik durdunuz. Bizler AK Partili olarak hepimizin ortak özelliği tevazuumuz. 1 Kasım akşamı hiçbir partiyi incitmeden sevincimizi yaşadık. Milletimizin seçimde bizlere verdiği cevabı aldık ve bu doğrultuda çalışmalarımız sürdüreceğiz. Tekirdağ önceden kırmızı bölgeydi. Artık gri bölge. AKP ve CHP’nin Tekirdağ’da 3 milletvekili var. Bundan sonraki hedefimiz 4 vekil çıkarmak. Nüfus artış hızımıza göre 2019 yılında milletvekili sayımızın 7 çıkması muhtemel. 2019 seçimleri için hedefimiz 7 vekilin 4 tanesini almak. Yüzde 17 ile başladığımız seçimlerden oyumuzu yüzde 37,5 kadar çıkardık. Bizin hep hedeflerimiz vardı, bundan sonrada olacak. Omuz omuza verdiğimiz takdirde gelecek bizlerin olacak.”
Milletvekillerinin konuşmasının ardından ilçe ziyareti programı sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber