Aksoy; 3-4 milyon bütçeyle yapılacak işleri, 200 bin TL’ye yapıyoruz

Aksoy; 3-4 milyon bütçeyle yapılacak işleri, 200 bin TL’ye yapıyoruz
Yayınlama: 25.12.2015
A+
A-

Saray Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında mücadele eden Saray Belediyespor’un son durumu ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Saray Belediyespor’un bünyesinde barındırdığı 350’ye yakın sporcuyla, futbol, basketbol ve voleybolda elde ettiği başarılarla Tekirdağ ve Trakya’da örnek gösterilen bir kulüp olduğunu ifade eden Aksoy; “ 3-4 milyon bütçeyle yapılabilecek işleri, biz 150 – 200 bin TL’ye, Belediye Başkanımız Nazmi Çoban’ın büyük desteği ile yapıyoruz. Yakalanan bu başarının devam etmesi için Saray Belediyespor’a kaynak yaratılması ve Saray esnafının kulübüne daha fazla destek olması gerekiyor” dedi.
saray belediyespor ibrahim aksoy1
Saray Gazetesi – Saray Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy, her branşta Saray’ın adını en iyi şekilde temsil eden Saray Belediyespor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
LİGE ŞANSIZ BAŞLADIK
Başkan İbrahim Aksoy açıklamasında şunları ifade etti:
“Futbol’da 10 haftayı geride bıraktık. Süper Amatör Lig’de Lige şansız bir başlangıç yaptık. Daha iyi bir başlangıç yapabilseydik bugün ilk 3 içinde yer alabilirdik. Takımımız son haftalarda gerçek oyununu sahaya yansıtmaya başladı. İkinci yarıyla birlikte üst sıraları zorlamaya devam edeceğiz. Bunun yanında U-17 liginde açık ara lider durumdayız. U-17’de Tekirdağ şampiyonluğuna bu sezon ulaşmak istiyoruz.
SADECE FUTBOL KULÜBÜ DEĞİLİZ
Saray Belediyespor sadece bir futbol kulübü değil. Basketbol ve Voleybol’a da büyük önem veriyoruz. Her iki branşta da takımlarımız başarıdan başarıya koşuyor. Voleybolda Yıldız ve Genç Kız Takımlarımız yollarına set dahi vermeden devam ediyorlar. Her iki kategoride de Tekirdağ Şampiyonluğunu ve sonrasında Marmara ve Türkiye dereceleri bekliyoruz.
Basketbolda bu sezon çok daha iyi noktalara geldik. Bu sezon Bölgesel Lig’de ilk defa mücadele eden takımımız devreyi lider olarak tamamladı. Genç ve Küçük Takımlarımızda şuana kadar oldukça başarılı sonuçlara imza attılar.
ÇOCUKLARIMIZIN HER BRANŞTA SPOR YAPABİLMELİ
Saray Belediyespor olarak amacımız çocuklarımızın her branşta spor yapabilmelerini sağlamak. Sadece sporcu yetiştirmek de istemiyoruz. Kulüp olarak iyi ahlaklı, çevresine, ülkesine ve insanlığa karşı duyarlı bireyler yetiştirmek hedeflerimiz arasında. Bu hedefe ulaştığımızda başarımız daha da artacaktır.
350 SPORCUMUZ VAR
Saray Belediyespor bünyesinde 350’ye yakın lisanlı sporcu bulunduruyor. Açık söylemek gerekirse, 3-4 milyon bütçeyle yapılabilecek işleri, biz 200 bin liraya yapmaya çalışıyoruz. Yetiştirdiğimiz sporcularla, elde ettiğimiz başarılarla Tekirdağ’da hatta Trakya’da örnek bir kulüp durumuna geldik.
BAŞKANIMIZ BÜYÜK DESTEK SAĞLIYOR
Bu başarıyı devam ettirmek için maddi gücümüzü daha da artırmak zorundayız. Sağ olsun Belediye Başkanımız Nazmi Çoban spora büyük bir destek sunuyor. Başkanımızın sağladığı destekle ayakta duruyoruz. Saray Belediyespor’un daha büyük başarılara imza atabilmesi, daha fazla sporcu yetiştirebilmesi için yeni kaynakların yaratılması gerekiyor.
ESNAFIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ
Depo Caddesi’nin yanında bulunan Halı Saha’nın, kulübümüze tahsis edilmesini özelikle istiyoruz. Bu tahsis gerçekleşirse, kulübümüze önemli bir kaynak sağlanmış olacaktır. Bunun yanında esnafımıza ve Saray halkına da önemli görevler düşüyor. Bu kulüp Saray esnafının desteği ile, birlik ve beraberlik içinde daha iyi yerlere gelecektir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber