‘Altın Yıl’da bir şampiyonluk daha

‘Altın Yıl’da bir şampiyonluk daha
Yayınlama: 30.03.2015
A+
A-

Tekirdağ’da oynadığı eleme maçları sonrası şampiyon olarak Tekirdağ’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı, Şampiyonluk Kupası ile birlikte Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret etti. Saray’ın ve Tekirdağ’ın gururu olan futbolcuları kutlayan Başkan Çoban, şampiyon takıma tam destek sözü verdi. Saray Belediyespor’un ‘Altın Yıl’ını yaşadığını söyleyen Saray Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy, yeni şampiyonlukların yolda olduğunu belirterek, Saray Belediyespor’un çok daha iyi noktalara geleceğini söyledi.
‘Altın Yıl’da bir şampiyonluk daha
Bu sene ‘Altın Yıl’ını yaşayan Saray Belediyespor’da bir şampiyonlukta U-19 Futbol Takımı’ndan geldi.

SARAY BELEDİYESPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK
Grubunu lider bitirerek Çorlu’da oynanan eleme maçlarına katılan Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı, Velimeşespor galibiyeti ile Tekirdağ’ı Türkiye Elemlerinde temsil etmeye hak kazandı.
Şampiyon Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı Şampiyonluk Kupası ile birlikte Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret ederek, şampiyonluğun gurunu ve coşkusunu Başkan Çoban’la paylaştı.
‘Altın Yıl’da bir şampiyonluk daha 1
BAŞKAN ÇOBAN; SPORA DESTEK DEVAM EDECEK
Şampiyon Takımın yöneticilerini, teknik heyetini ve futbolcularını tek tek tebrik eden Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban; “Saray Belediyesporumuz bu yıl başarından başarıya koşuyor. A takımımızın şampiyonluğundan sonra U-19 Takımımızın şampiyonluğu bizlere büyük sevinç yaşattı. Sadece futbolda değil, voleybol ve basketbolda da takımlarımız başarıdan başarıya koşuyor. Bu başarılarda, şampiyonluklarda emeği geçen Saray Belediyespor yöneticilerini, teknik heyetimizi, sporcularımızı ve taraftarlarımızı yürekten kutluyorum. Bu başarının devam etmesi için spora verdiğimiz destek artarak devam edecektir. Saray Belediyespor her branşta güçlenerek yoluna devam edecek ve nice başarılara daha imza atacaktır” dedi.

İBRAHİM AKSOY; SARAY BELEDİYESPOR ÇOK DAHA İYİ NOKTALARA GELECEK
Saray Belediyespor U-19 Takımını Şampiyonluktan dolayı kutlayan Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy, şunları ifade etti:
“Şampiyonlukların ardı ardına geldiği bu yılı ‘Altın Yıl’ olarak değerlendiriyoruz. Saray Belediyespor bütün branşlarında yakaladığı başarı ile Tekirdağ’da ve bölgede adından sıkça söz ettirmeye başladı. Hedefimiz bu başarıyı çok daha iyi noktalara taşımak. Zaten yeni şampiyonluklar kısa süre içinde gelecek. Saray Belediyesi, Kulüp Yönetimi, Teknik Heyet, oyuncular ve taraftarlar birlikteliği ile daha büyük başarılar bizleri bekliyor.”
‘Altın Yıl’da bir şampiyonluk daha 1 (2)
BORA KOLCUOĞLU; BAŞARININ ANAHTARI YAZ SPOR OKULLARI
Saray Belediyespor’un şampiyonluğunda kaptanlığı ile U-19 Takımının şampiyonluğunda ise antrenörlüğü ile büyük emeği olan Bora Kolcuoğlu şunları dile getirdi:
Başta Saray Belediye Başkanımız Nazmi Çoban olmak üzere, Kulüp Yöneticilerimize genç takımlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarının gelmesinde en önemli etken Yaz Spor Okullarıdır. Yaz Spor Okullarında yetiştirdiğimiz çocuklarımız, bugün Tekirdağ’ı Türkiye şampiyonasında temsil edecekler. Hedefimiz Yaz Spor Okulları ile sürekli olarak başarılı sporcular yetiştirmek ve Saray’ı Tekirdağ’da ve Türkiye’de en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

ŞAMPİYONLUK FOTOĞRAFLARLA ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ
Konuşmaların ardından Şampiyon Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı Şampiyonluk Kupası’nı gururla havaya kaldırarak, Başkan Nazmi Çoban’la birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber